Σοκ! Ακόμα ένας ανώμαλος στην Κομοτηνή! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σοκ! Ακόμα ένας ανώμαλος στην Κομοτηνή!

Σοκ! Ακόμα ένας ανώμαλος στην Κομοτηνή!

Σε καταγγελία στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης προχώρησε η μητέρα ενός ανήλικου κοριτσιού, σχετικά με τη δράση επιδειξία στην Κομοτηνή.

Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα ο άγνωστος δράστης επιβαίνοντας σε ένα κόκκινο ποδήλατο σταμάτησε μπροστά στην 10χρονη κόρη της και στην 11χρονη φίλη της και κατέβασε το παντελόνι του, δείχνοντας στα μικρά κορίτσια τα γεννητικά του όργανα. Η καταγγελία έγινε το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου για το περιστατικό που έγινε απογευματινές ώρες εκείνης της ημέρας στην περιοχή του Μουσικού Σχολείου της Κομοτηνή. Την ύπαρξη καταγγελίας επιβεβαίωσε στον “Χρόνο” αστυνομική πηγή, λέγοντας ότι έγινε έρευνα αλλά δεν προέκυψε κάτι άμεσα, σημειώνοντας όμως ότι η έρευνα συνεχίζεται.

Στην ίδια περιοχή, όπως πληροφορούμαστε, ο ίδιος άνδρας έκανε ακριβώς την ίδια ενέργεια σε μία γυναίκα που είχε βγει με το σκυλάκι της βόλτα. Πάντως η δράση επιδειξία προβληματίζει ειδικά τις μητέρες μικρών κοριτσιών, που καλούν την αστυνομία να λάβει δράση, να εντοπίσει και να συλλάβει τον άνδρα.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.