Σε απολογία κλήθηκαν αγρότες της Ροδόπης για τις κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σε απολογία κλήθηκαν αγρότες της Ροδόπης για τις κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου

Σε απολογία κλήθηκαν αγρότες της Ροδόπης για τις κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου

Κλήση σε απολογία για τη συμμετοχή τους στις αγροτικές κινητοποιήσεις του Φεβρουαρίου 2017, όποτε προχώρησαν μεταξύ άλλων και σε αποκλεισμό της επαρχιακής οδού Κομοτηνής – Ξάνθης, πήραν ο πρόεδρος και άλλα πέντε μέλη του Αγροτικού Συλλόγου Ν. Καλλίσης και Περιφέρειας.

Τα μέλη του Συλλόγου πήραν προθεσμία για να καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα.

«Τα μέλη του συλλόγου μας που κλήθηκαν σε απολογία πήραν προθεσμία για να καταθέσουν απολογητικό υπόμνημα. Δεν μας ξαφνιάζει και δεν μας εκπλήσσει αυτή η αντιμετώπισή μας από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Την ίδια αντιαγροτική πολιτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις εφαρμόζουν, τα ίδια αυταρχικά μέτρα θα χρησιμοποιήσουν για να μας τρομοκρατήσουν, και να κάμψουν τις αντιδράσεις μας. Όμως τους προειδοποιούμε. Ματαιοπονούν αν νομίζουν ότι με τέτοια μέσα θα μας γονατίσουν. Το αντίθετο μάλιστα μας πεισμώνουν.

Το «έγκλημα» μας είναι ότι βγήκαμε στον δρόμο ενάντια στις πολιτικές της Ε.Ε και των ελληνικών κυβερνήσεων που μας ξεκληρίζουν, την ΚΑΠ, το τεράστιο κόστος παραγωγής, τις εξευτελιστικές τιμές των προϊόντων και ενάντια στα χαράτσια του ΕΝΦΙΑ, για τον ΕΛΓΑ – ΟΓΑ, ΟΣΔΕ κ.α

Αυτές οι πολιτικές οδηγούν στην φτώχεια και τον αφανισμό τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους, ερήμωσαν τα χωριά μας, δεν μπορούμε να παράγουμε. Αυτές τις πολιτικές αντιπαλέψαμε και θα συνεχίσουμε να την αντιπαλεύουμε.

Η συνδικαλιστική οργάνωση και δράση είναι δικαίωμά μας που το έχουμε κατακτήσει με αγώνες, κανείς δεν μας το χάρισε και ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να μας το πάρει πίσω.

Καλούμε τους αγρότες της περιφέρειάς μας, στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνουν τα ταξικά σωματεία που συμπαραστάθηκαν και συμπαραστέκονται σταθερά στον αγώνα μας, την Τετάρτη 17/5/2017 και ώρα 10 πμ στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής. Το νέο πακέτο μέτρων κυβέρνησης – κουαρτέτου πλήττει και τους αγρότες» αναφέρει ο Αγροτικός Σύλλογος Νέας Καλλίστης. – fonirodopis.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et