Ακίνητα από 20.000 ευρώ προς πώληση από τη Τράπεζα Πειραιώς - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ακίνητα από 20.000 ευρώ προς πώληση από τη Τράπεζα Πειραιώς

Ακίνητα από 20.000 ευρώ προς πώληση από τη Τράπεζα Πειραιώς

Στην νέα ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει η Τράπεζα Πειραιώς «properties4sale.gr» προσφέρονται προς πώληση μια ευρεία γκάμα από ακίνητα.

Τα ακίνητα πωλούνται μέσω διαδικασίας online δημοπρασίας, όπως περιγράφεται στο «Πώς Αγοράζετε». Όλα τα ακίνητα αποτελούν ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς και έχουν ελεγχθεί από τον Τομέα Ακίνητης Περιουσίας της Τράπεζας προκειμένου η αγορά σας να ολοκληρωθεί γρήγορα και ομαλά.

Στο properties4sale.gr μπορείτε να αποκτήσετε κατοικίες και επαγγελματικούς χώρους μέσω μιας ανοιχτής και διαφανούς διαδικασίας online δημοπρασιών, με ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης και τη σιγουριά που σας προσφέρει η Τράπεζα Πειραιώς.

1. Αναζήτηση ακινήτου. Εντοπίστε το ακίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, κατεβάστε και μελετήστε το. Πληροφοριακό υλικό που παρέχεται στη σελίδα του στο properties4sale.gr. Τα ακίνητα πωλούνται στην κατάσταση στην οποία βρίσκονται και οποιαδήποτε έξοδα αποπεράτωσης, επισκευής, ανακαίνισης κ.α. που τυχόν απαιτούνται, θα επιβαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.

2. Εγγραφή και επίσκεψη ακινήτου. Αν ενδιαφέρεστε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, πραγματοποιήστε πρώτα την εγγραφή σας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.