Σεξουαλική επίθεση υπέστη φοιτήτρια στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σεξουαλική επίθεση υπέστη φοιτήτρια στην Κομοτηνή

Σεξουαλική επίθεση υπέστη φοιτήτρια στην Κομοτηνή

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια 22χρονη φοιτήτρια τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου, στην Κομοτηνή, καθώς δέχτηκε επίθεση με σεξουαλικά κίνητρα από άγνωστο άνδρα στην περιοχή του χειμερινού ΔΗΠΕΘΕ.

Η νεαρή κοπέλα, που επέστρεφε από βραδινή έξοδο, είχε πλησιάσει στην οικοδομή στην οποία διαμένει και ετοιμαζόταν να ανοίξει την εξώπορτα. Ξαφνικά, ένας άγνωστος, την παρουσία του οποίου δεν είχε αντιληφθεί, της επιτέθηκε από πίσω και άρχισε να τη θωπεύει. Εκείνη αντέδρασε άμεσα και τον απώθησε, αλλά ο δράστης επέμεινε και προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, κρατώντας της τα χέρια. Με νέο ξέσπασμά της, η 22χρονη κατάφερε να του ξεφύγει και να μπει στην πολυκατοικία, ενώ τότε ο άγνωστος άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Η παθούσα κατήγγειλε το περιστατικό στην Αστυνομία και έδωσε τις προβλεπόμενες περιγραφές προκειμένου να διενεργηθούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Να σημειωθεί ότι στην ευρύτερη περιοχή του χειμερινού ΔΗΠΕΘΕ είχαν σημειωθεί ανάλογα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης και παλαιότερα, κάποια εκ των οποίων είχαν δει και το φως της δημοσιότητας. – inkomotini

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et