Σοκαριστικά στοιχεία για τον δράστη που βασάνισε φοιτήτρια - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σοκαριστικά στοιχεία για τον δράστη που βασάνισε φοιτήτρια

Σοκαριστικά στοιχεία για τον δράστη που βασάνισε φοιτήτρια

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για τη σοκαριστική υπόθεση ομηρίας και βασανισμού 22χρονης φοιτήτριας από 52χρονο, σε διαμέρισμα στη Δάφνη Αττικής.

Ο 52χρονος, ο οποίος αρχικά ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν με τη συναίνεση της κοπέλας, φέρεται στη συνέχεια να ομολόγησε τα βασανιστήρια στα οποία την υπέβαλε.   Η 22χρονη βρέθηκε χθες δεμένη χειροπόδαρα σε δωμάτιο του διαμερίσματος, το οποίο ήταν γεμάτο με κάμερες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ant1, ο άνδρας κρατούσε δεμένη και φιμωμένη την κοπέλα και μετέδιδε «ζωντανά» στο διαδίκτυο ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Μάλιστα για τον σκοπό αυτό, ο δράστης είχε δέσει στο κεφάλι του θύματός του και μία φορητή κάμερα που κατέγραφε από διαφορετική γωνία τον βιασμό. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί. Οι κάμερες έχουν κατασχεθεί και ελέγχονται από την αστυνομία.

  Η κοπέλα, η οποία είναι από την επαρχία και σπουδάζει στην Αθήνα, είχε ανταποκριθεί σε αγγελία του 52χρονου, ο οποίος, με το πρόσχημα ότι έχει πολύ χαμηλή όραση, ζητούσε οικιακή βοηθό για κάποιες μέρες της εβδομάδας. Είχε ήδη πάει άλλες τρεις φορές στο σπίτι και έκανε τις οικιακές εργασίες που ζητούσε ο ιδιοκτήτης, αλλά κάποια στιγμή προχθές χάθηκαν τα ίχνη της.

  Σύμφωνα με την καταγγελία της 22χρονης, είχε επισκεφτεί τον 52χρονο για να εισπράξει τα δεδουλευμένα της, όταν εκείνος της επιτέθηκε, την αναισθητοποίησε με αιθέρα και μετά τη βίασε χρησιμοποιώντας σεξουαλικά βοηθήματα.   Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γονείς της κοπέλας δεν συμφωνούσαν με την απόφασή της να πηγαίνει σε σπίτια και την πίεζαν να σταματήσει. Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η κοπέλα ενημέρωσε τον 52χρονο ότι ήταν η τελευταία φορά που τον επισκέπτεται και τότε εκείνος την κλείδωσε στο σπίτι του, την έδεσε στην τουαλέτα με αλυσίδες στα χέρια και στα πόδια ενώ στη συνέχεια τη φίμωσε.

  Οι γονείς της, οι οποίοι την αναζητούσαν στο τηλέφωνο και δεν τη βρήκαν, ανησύχησαν και μετέβησαν στην Αθήνα, όπου κατέφυγαν στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσαν την εξαφάνιση.

Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες κατέληξαν στο σπίτι του 52χρονου.   Οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι, στη Δάφνη, για την έρευνα, σύμφωνα με πληροφορίες τους φάνηκε παράξενη η συμπεριφορά του 52χρονου όταν χτύπησαν την πόρτα, ενώ είχε πολύ δυνατά τη μουσική. Οταν του ζήτησαν να μπουν μέσα, εκείνος φέρεται να αρνήθηκε και τους έδιωξε. Οι αστυνομικοί άκουσαν γυναικείες στριγκλιές και έσπασαν την πόρτα.  

Ο 52χρονος συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα, ενώ η 22χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ακόμη σε κατάσταση σοκ.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία της ιδιοκτήτριας του υπογείου της φρίκης, Κυριακής Καρμέτη, στο οποίο συνελήφθη έπειτα από έφοδο της ΕΛΑΣ ο 52χρονος τυφλός.  

Όπως είπε είδε τη νεαρή κοπέλα να βγαίνει από το υπόγειο τυλιγμένη σε σεντόνι ενώ φώναζε πως πονάνε τα πόδια της. Αναφορικά με τον δράστη τον οποίο χαρακτηρίζει “δύστροπο και δύσκολο άνθρωπο”, βγήκε από το σπίτι συνοδευόμενος από τους έμπειρους αστυνομικούς με σκυμμένο το κεφάλι.   “Ήμασταν μπροστά την ώρα που μπήκε η αστυνομία. Έσπαγαν την πόρτα με βαριοπούλα. Ο δράστης ήταν μέσα. Η αστυνομία τον έβγαλε με χειροπέδες. Είδαμε την κοπέλα που την έβγαλε το φορείο. Ο δράστης δεν έλεγε τίποτα. Έσκυψε το κεφάλι και μπήκε στο όχημα της αστυνομίας “, είπε στο Newsit.gr.

  ” Η κοπέλα ήταν τυλιγμένη με το σεντόνι και φώναζε τα ποδιά μου τα πόδια μου. Εκεί καταλάβαμε πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Έλεγε ότι πόναγαν τα πόδια της. Αν ένας άνθρωπος είναι δεμένος 24 ώρες τα πόδια της είναι λογικό να έχουν πρηστεί”, πρόσθεσε η ιδιοκτήτρια του υπογείου της φρίκης.  

“Λίγες φορές τον είχαμε δει. Το ενοίκιο μας το έβαζε μέσω τράπεζας. Έναν άνθρωπο που ήξερα ότι είναι τυφλός. Ήταν ένας δύστροπος άνθρωπος. Δεν μπορούσες να συνεννοηθείς εύκολα μαζί του. Ήθελε να κάνει τον “ξερόλα” ήθελε να περνάει το δικό του. Πέραν αυτού δεν ξέρουμε τι κρύβει ο καθένας μέσα του”. – Πηγή: www.lifo.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.