Kayıp annenin cesedi denizden çıktı! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Kayıp annenin cesedi denizden çıktı!

Kayıp annenin cesedi denizden çıktı!

Yaklaşık iki haftadır kayıp olan ve Yunanistan geneli her yerde aranan 36 yaşındaki annenin cesedi denizden çıktı.

36 yaşındaki Maria İatru 17 Nisan tarihinden bu yana aranıyordu. Talihsiz annenin cesedi Amfilohia’da Amvrakikos denizinden çıktı. Bir motosikletli vatandaş yolda tampon parçaları gördü ve polise haber verdi. Olay yerine ulaşan polis ve sahil güvenlik ekipleri gün boyunca süren çalışmalar sonrası denize düşen otomobili çıkarmayı başardı.

Polis, 36 yaşındaki anneyi ölüme götüren kazanın meydana gelme nedenlerini incelemek üzere önsoruşturma başlattı.

Maria İatru, dört çocuk annesiydi ve kaldığı Lutraki’den kuzeninin kaldığı Thesprotia’nın Paramithia bölgesine gitmek üzere yola çıktığı 17 Nisan tarihinden bu yana kayıptı.

Elde edilen bilgilere göre Maria İatru eşine ve çocuklarına psikolojik olarak kendini iyi hissetmediğini ve sakinleşmek üzere birkaç günlüğüne evden uzaklaşmak istediğini söylemişti. Daha sonra yola çıkan talihsiz kadın önce Atina’da bir kız arkadaşını aradı ancak cevap alamadı. Daha sonra Facebook üzerinden kendisinin de memleketi olan Paramithia’da kalan kuzeniyle yazışmaya başladı. Birkaç günlüğüne kendisini misafir etmesini istedi ve kuzeni de kabul etti.

17 Nisan’da 01.00 sularında yola çıktığını kuzenine bildirdi, en son mesajını ise 04.00 civarında atarak Preveze’de olduğunu ve Paramithia’ya gelmekte gecikebileceğini kaydetti.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et