Προς πώληση από 200 ευρώ αυτοκίνητα των Τελωνείων Κομοτηνής και Ξάνθη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Προς πώληση από 200 ευρώ αυτοκίνητα των Τελωνείων Κομοτηνής και Ξάνθη

Προς πώληση από 200 ευρώ αυτοκίνητα των Τελωνείων Κομοτηνής και Ξάνθη

Την Τετάρτη, 3 Μαΐου και ώρα 10η π.μ., θα διενεργηθεί στον Οργανισμό Λιμένος Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σε αίθουσα της αποθήκης Δ΄ του Ο.Λ.Θ. Α.Ε. προφορική πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκποίηση επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων για κυκλοφορία, οχημάτων για διάλυση άνω των 3,5 τόνων και οχημάτων τέλους κύκλου ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ.) των τελωνείων Α’ Θεσσαλονίκης, Άρτας Βέροιας, Κομοτηνής, Καστοριάς, Δράμας, Ηγουμενίτσας, Σερρών, Ορεστιάδας, Κρυσταλλοπηγής, Ξάνθης και Αλεξανδρούπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τα αυτοκίνητα στα κατά τόπους Τελωνεία μέχρι την Τρίτη 2 Μαΐου (εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργίας Πρωτομαγιάς) από τις 8.30 το πρωί έως τις 1.30 το μεσημέρι.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή στις δημοπρασίες είναι η κατάθεση εγγύησης, ύψους από 50 έως 300 ευρώ, ενώ στους πλειοδότες παρέχεται η δυνατότητα καταβολής του 20% του τιμήματος και διακανονισμού του υπόλοιπου ποσού.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πώς μπορείτε να συμμετέχετε στις δημοπρασίες, μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Στην αποθήκη του Τελωνείου Κομοτηνής βρίσκονται συνολικά 25 οχήματα προς δημοπράτηση. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 200 ευρώ και φτάνουν στα 60.000 ευρώ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et