Muhalefet partilerinden Başbakan Tsipras’a ağır eleştiri - Azınlıkça
Ειδήσεις

Muhalefet partilerinden Başbakan Tsipras’a ağır eleştiri

Muhalefet partilerinden Başbakan Tsipras’a ağır eleştiri

Muhalefet partileri Başbakan Aleksis Tsipras’ı ANT1 Televizyon kanalına verdiği demeçten dolayı ağır eleştiriler yöneltti.

ND

Anamuhalefet partisi ND Başbakanı “Yunanistan’ın gerçeklerinden çok uzak olmakla” suçlarken “açıklamaları yalan ve kibir doluydu. Kreditörlerin 42 kez daha fazla önlem isteyeceklerini söyleyecek kadar abarttı. Bu da 151,2 milyar euro’luk önlemler anlamına gelir” ifadelerine açıklamada yer verildi.

Aleksis Tsipras’ı hiç özeleştiri yapmamakla suçlayan ND Partisi açıklamasını “Tsipras kendi dünyasında yaşıyor. Her ne pahasına olura olsun SYRIZA iktidarda kalsın istiyor” ifadeleriyle noktaladı.

PASOK

PASOK Partisi basın ofisinden yapılan açıklamada ise “Başbakan bugünkü demeciyle yine vatandaşları kandırmaya çalıştı” denildi.

Açıklamada “Önlemleri parlamentodan geçireceğiz dedi, eğer (kreditörler bize) borçla ilgili bir çözüm vermezse o zaman önlemleri geri mi alacağız” ifadelerine yer verildi.

KKE

KKE Partisi ise Başbakan Aleksis Tsipras’ın “kanlı bütçe fazlalarıyla” ilgili açıklamalarının sadece öfkeye yol açtığını belirtti.

POTAMİ

POTAMİ Partisi ise Başbakan Aleksis Tsipras’ın verdiği demecin yalanlarla dolu olduğunu kaydetti.

Muhalefet partilerinin detaylı açıklamaları BURADA!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et