Yunanistan’da 5 yıldızlı çadır kamp bu yaz açılıyor - Azınlıkça
Ειδήσεις

Yunanistan’da 5 yıldızlı çadır kamp bu yaz açılıyor

Yunanistan’da 5 yıldızlı çadır kamp bu yaz açılıyor

Yunanistan’daki ilk 5 yıldızlı kampın bu yaz Pieria’nın Skotina bölgesine açılması bekleniyor.

Gelir düzeyi yüksek olan turistlere hitap eden lüks kamp Yunan-Amerikan işadamları Yorgos Spiridopulos, Hristos Hionidis ve Yorgos Deligiannidis’e ait “Skotina Resort A.Ş.”nin yapmayı planladığı büyük turizm yatırımının bir parçasını oluşturuyor.

Eğer bu tür tatilleri seviyorsanız, daha geniş alan, daha fazla rahatlık ve otel hizmetlerini istiyorsanız 30 milyon euro’yu bulacak lüks kamp yatırımı tüm bunları içeriyor.

Yorgos Spiridopulos voria.gr’ye yaptığı açıklamada “Yunan ve yabancı turistler için çadır ve kamp kurma etkinliğini farklılaştırmak istedik. Skotina Resort’ta dünyanın yeni trendi olan glamping’i yani “glamorous camping”e ayak uydurmak istedik” dedi.

İlk aşamada 487 dönümlük bir alana yapılacak yatırım çerçevesinde kamptaki 31 bungalov köklü restorasyon geçirecek ve alanlar 5 yıldızlı kategorisine girecek şekilde genişletilecek.

Yatırımın ikinci aşaması ise 250 odalı, 500 kişilik konferans salonlu ve 25 yatlık marinalı “yeşil” bir otel inşasını öngörüyor. Şirketin planlamasına göre bu lüks tesisler full olarak 2019 yılında çalışmaya başlayacak.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et