«Καίει» τον Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας - Azınlıkça
Ειδήσεις

«Καίει» τον Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας

«Καίει» τον Ολυμπιακό η έκθεση της Αστυνομίας

Με πάρα πολύ βαριά τιμωρία απειλείται ο Ολυμπιακός μετά και την επίσημη έκθεση της Αστυνομίας για τα όσα συνέβησαν στο Καραϊσκάκη μετά τον προχθεσινοβραδινό ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας κάνει λόγο για απρόκλητη επίθεση αγνώστων χωρίς διαπίστευση ή διακριτικά σε ποδοσφαιριστές και ανθρώπους της ΑΕΚ, «ντου» με χέρια και πόδια 40 (!) ατόμων με διακριτικά της ομάδας του Ολυμπιακού και τραυματισμό τεσσάρων αστυνομικών, οι οποίοι υποχρεώθηκαν να μεταφερθούν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες!

Ως γηπεδούχος ο Ολυμπιακός είχε την αποκλειστική ευθύνη για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων και, πλέον, τα όσα καταγγέλουν οι αρχές βαραίνουν απόλυτα τους «ερυθρόλευκους». Οι μαρτυρίες των αστυνομικών που έζησαν από κοντά τα επεισόδια που ακολούθησαν μετά το σφύριγμα της λήξης από τον Τάσο Παπαπέτρου κυριολεκτικά «καίνε» την πειραϊκή οιμάδα, καθώς σε χώρο ευθύνης της είχαν εισβάλλει άγνωστα άτομα, χωρίς διαπιστεύσεις ή λόγο παρουσίας σε εκείνο το σημείο, απειλώντας τη σωματική ακεραιότητα των αθλητών και των ανθρώπων της αποστολής της ΑΕΚ.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.