Έρχονται πρόστιμα για παρκαρίστματα σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έρχονται πρόστιμα για παρκαρίστματα σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή

Έρχονται πρόστιμα για παρκαρίστματα σε χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή συνηθίζουμε να παρκάρουμε …παντού. Ένα από τα σημεία στάθμευσης είναι και οι θέσεις πάρκινγκ όπου κανονικά προσφέρονται για στάθμευση με κάρτα και ονομάζονται χώροι ελεγχόμενης στάθμευσης.

Όμως, η στάθμευση σε αυτές τις θέσεις, χωρίς την κατοχή της αντίστοιχης κάρτας, σταματάει. Ο Δήμος Κομοτηνής επέλεξε έναν πρωτότυπο τρόπο για να ενημερώσει σχετικά τους δημότες, καθώς αναμένεται να μοιράσει ενημερωτικές “κλήσεις”, σε όσους έχουν παρκάρει πάνω σε τέτοιες θέσεις.

“Τη φορά αυτή δε θα σου κόψουμε κλήση. Από τις 24 Απριλίου 2017, ημέρα Δευτέρα, ξεκινάει ο έλεγχος στους χώρους ελεγχόμενης στάθμευσης (κάρτα). Βοήθησε κι εσύ για μια πόλη χωρίς κυκλοφοριακά προβλήματα και με σεβασμό στους πολίτες. ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ”, αναφέρεται με κόκκινα γράμματα πάνω από την κλήση.

Κάρτες στάθμευσης θα είναι διαθέσιμες σε περίπτερα και μίνι μάρκετ κατά το μήκος του ποδηλατόδρομου καθώς και από το Δήμο Κομοτηνής. Επίσης καταστήματα επί του ποδηλατόδρομου που θέλουν να προμηθευτούν κάρτες για τους πελάτες τους, θα μπορούν να το κάνουν από το Δήμο επίσης.

Εμείς αναμένουμε να δούμε κατά πόσο αυτή η ανακοίνωση θα έχει πρακτική εφαρμογή!

Πηγή: Ο Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et