Έκκληση για στήριξη της τοπικής οικονομίας της Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έκκληση για στήριξη της τοπικής οικονομίας της Κομοτηνής

Έκκληση για στήριξη της τοπικής οικονομίας της Κομοτηνής

Μπορεί να αγοράζουμε πλέον υλικά, δώρα, τρόφιμα, με το ζύγι, όμως αυτό δεν μας αποτρέπει από το να αγοράσουμε με τη «σφραγίδα» της Κομοτηνής. Η αγορά της Κομοτηνής είναι πλήρης, παραμένει ανταγωνιστική στο μέτρο του εφικτού, και σας προσκαλεί να την επισκεφτείτε, αυτές τις γιορτινές ημέρες.

Αυτή την πασχαλινή υπενθύμιση παρατηρούμε σε κεντρικούς δρόμους της Κομοτηνής, εκεί όπου έχουν κρεμαστεί τα ωραίας αισθητικής μπάνερ της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Νομού Ροδόπης, η οποία εύχεται σε Κομοτηναίους και επισκέπτες καλή Ανάσταση.

Παράλληλα, αναγράφεται και το σύνθημα της φετινής καμπάνιας: «ΣτηρίΖΩ την τοπική οικονομία». Η λέξη ΖΩ, αναγραφόμενη με κεφαλαία γράμματα, υποδηλώνει πως η στήριξη των καταναλωτών προς την αγορά της Κομοτηνής δίνει …ζωή στους επιχειρηματίες της περιοχής. Κάνουμε λόγο για τους επιχειρηματίες της διπλανής πόρτας: τον γείτονα, τον φίλο, τον συνεργάτη σας, που παλεύουν κόντρα στην οικονομική κρίση όπως όλοι μας.

Επομένως, αν η τσέπη σας «σηκώνει» εορταστικά ψώνια, μείνετε μέσα στην πόλη και στηρίξτε τους επιχειρηματίες της. Οι τιμές στην αγορά, με καλή έρευνα, δεν θα σας απογοητεύσουν.

Ελπίζουμε η φετινή Ανάσταση να σημάνει και …»ανάσταση» της τοπικής αγοράς!

ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κομοτηνής μας υπενθυμίζει πως σήμερα Μεγάλη Τετάρτη και αύριο Μεγάλη Πέμπτη τα μαγαζιά της Κομοτηνής θα είναι ανοιχτά πρωινές και απογευματινές ώρες. Την Μεγάλη Παρασκευή θα λειτουργήσουν από τη 1 το μεσημέρι μέχρι τις 7 το απόγευμα και το Μεγάλο Σάββατο από τις 8.30 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι. Τη Δευτέρα 17 Απριλίου τα καταστήματα θα είναι κλειστά λόγω της υποχρεωτικής αργίας. Καλές αγορές.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et