Κοσμοσυρροή φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κοσμοσυρροή φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού

Κοσμοσυρροή φέτος στο χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού

«Το χιονοδρομικό κέντρο Φαλακρού λειτούργησε για πρώτη φορά φέτος με το ειδικό σήμα λειτουργίας τηρώντας τη νομιμότητα.

Από τις 16 έως τις 18 Δεκεμβρίου, το «Grand Opening Falakro» έδωσε το στίγμα για το ξεκίνημα της χιονοδρομικής περιόδου διασκεδάζοντας μικρούς και μεγάλους. Οι πίστες υψηλών προδιαγραφών και η άρτια λειτουργία ήταν οι βασικοί παράγοντες της φετινής επιτυχίας, καταφέρνοντας να προσελκύσουμε επισκέπτες από όλη την Ελλάδα αλλά και από τις γείτονες χώρες. Η επισκεψιμότητα στο σύνολό της άγγιξε τις 26.000 χιλιάδες και ο αριθμός των εισιτηρίων τις 12.000 χιλιάδες».

Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας κ. Ανάργυρος Πατακάκης, σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε με την Ειδική Σύμβουλό του κ. Δέσποινα Κουγιουμτζόγλου, τον υπάλληλο της Π.Ε. Δράμας κ. Δημήτριο Κυριαζίδη, και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «Monte Noulikas – Noulika’s Sons G.P.» κ. Αλέξανδρο Νουλίκα, κάνοντας τον απολογισμό της λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Φαλακρού.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε τους συνεργάτες του, τις υπηρεσίες της Π.Ε. Δράμας και την ανάδοχη εταιρεία «Monte Noulikas – Noulika’s Sons G.P.» για την άριστη λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου την περίοδο 2016-2017.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et