Άρχισαν οι εγγραφές στο KomoRun - Azınlıkça
Ειδήσεις

Άρχισαν οι εγγραφές στο KomoRun

Άρχισαν οι εγγραφές στο KomoRun

Το δρομικό κίνημα τα τελευταία χρόνια βρίσκει όλο ένα και περισσότερους υποστηρικτές και αυτό αντικατοπτρίζεται στο συνεχώς αυξανόμενο αριθμό συμμετεχόντων σε όλες τις διοργανώσεις που πραγματοποιούνται στα διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Στα πλαίσια αυτά, η πόλη της Κομοτηνής αποφάσισε να δηλώσει «παρών» από το 2016 με την δημιουργία του «Komorun» το οποίο αποτελείται από ένα Ημιμαραθώνιο Δρόμο 21.000 μέτρων και ένα δρόμο Μαζικής Συμμετοχής 5.000 μέτρων.

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017, για δεύτερη φορά, θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21.000 μέτρων, ενώ την ίδια μέρα το απόγευμα θα διεξαχθεί και ο αγώνας Μαζικής Συμμετοχής των 5.000 μέτρων. Το KOMORUN συνδιοργανώνουν ο Δήμος Κομοτηνής, η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ. και ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία ΗΡΟΔΙΚΟΣ.

Οι διαδρομές του KOMORUN είναι ανοικτές και φιλικές σε όλους όσους επιθυμούν να λάβουν μέρος, ανεξαρτήτου ηλικίας, και σχεδιασμένες ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν Α.μεΑ..

Από χτες Δευτέρα, 10 Απριλίου, στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης (www.komorun.gr) είναι διαθέσιμη η φόρμα όπου μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή όσοι επιθυμούν να λάβουν μέρος είτε στον ημι-μαραθώνιο, είτε στο δρόμο 5km του KomoRun 2017. Στον ίδιο ιστότοπο μπορεί κανείς να δηλώσει συμμετοχή και ως εθελοντής της μεγάλης γιορτής του Μαΐου.

Να σημειωθεί ότι τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν επιπλέον προσθήκες για την ενημέρωση του κοινού, όπως η διαδρομή του αγώνα στον χάρτη.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.