60.000 ευρώ για λακκούβες στους δρόμους της Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

60.000 ευρώ για λακκούβες στους δρόμους της Κομοτηνής

60.000 ευρώ για λακκούβες στους δρόμους της Κομοτηνής

Με τις καιρικές συνθήκες, τον κυκλοφοριακό φόρτο, καθώς και τις επεμβάσεις διαφόρων οργανισμών κοινής ωφέλειας, να έχουν επιφέρει σημαντικά προβλήματα στην υφιστάμενη κατάσταση των οδών στην πόλη της Κομοτηνής, η αποκατάστασή τους είναι κάτι παραπάνω από επιβεβλημένη.

Οι φθορές σε πολλά σημεία κεντρικών και μη οδών της πόλης έχουν δημιουργήσει βαθιές λακκούβες που εγκυμονούν κινδύνους για διερχόμενους οδηγούς οχημάτων , δικύκλων ακόμα και ποδηλάτων, αφού η πτώση εντός μίας εξ’ αυτών μπορεί να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό.

Σε ορισμένους δρόμους, μάλιστα, οι λακκούβες βρίσκονται σε τέτοια σημεία που αναγκαστικά λόγω και της στενότητας του δρόμου, ο οδηγός θα πέσει μέσα. Ακόμα πιο επικίνδυνη γίνεται η κατάσταση τις βραδινές ώρες ή όταν βρέχει και οι λακκούβες σκεπάζονται με νερό, λόγω περιορισμένης ορατότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα σοβαρά προβλήματα στην υφιστάμενη κατάσταση οδών, δρόμων και πεζοδρομίων, στην πόλη της Κομοτηνής. ο Δήμος Κομοτηνής προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Συντηρήσεις Φθορών Οδών & Πεζοδρομίων Πόλης Κομοτηνής 2017», εκτιμώμενης αξίας 59.955,65 ευρώ, άνευ του Φ.Π.Α. 24% (Φ.Π.Α. ίσο με 14.389,12 ευρώ).

Στο συγκεκριμένο έργο προβλέπεται η επισκευή-συντήρηση οδών, πεζοδρόμων, πεζοδρομίων και λοιπών δημοτικών χώρων, οι οποίοι παρουσιάζουν προβλήματα ομαλής βατότητας και κυκλοφορίας, τόσο των πεζών όσο και των οχημάτων. Όλες οι εργασίες θα εκτελεσθούν σύμφωνα με τις οδηγίες και τις εντολές της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου. Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την Τετάρτη, 5 Απριλίου, ενώ το κριτήριο ανάθεσης θα είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, αποκλειστικά βάσει της τιμής.

Με πληροφορίες από τον Χρόνο

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et