Κρίμα! Τροχαίο με 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κρίμα! Τροχαίο με 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη

Κρίμα! Τροχαίο με 4 νεκρούς στη Θεσσαλονίκη

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τον τραγικό θάνατο τεσσάρων νέων παιδιών, σε τροχαίο που σημειώθηκε στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης τα ξημερώματα της Τρίτης.

Όλα συνέβησαν όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ένας 17χρονος εξετράπη -κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες- της πορείας του και χτύπησε σε τσιμεντένιο τοιχίο και στη συνέχεια σε περίφραξη.

Από τα συντρίμμια του μοιραίου αυτοκινήτου ανασύρθηκαν νεκρά τέσσερα άτομα, ενώ ένα πέμπτο απεγκλωβίστηκε και μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, νεκροί είναι ο 17χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, ένας ακόμη 19χρονος, όπως επίσης δύο νεαρής ηλικίας άτομα.

Όσον αφορά στο θύμα που επιβίωσε της σύγκρουσης από το πρωί έχει επικρατήσει μία σύγχυση ως προς το φύλο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ήταν κοπέλα, και στη συνέχεια να διαψεύδονται αλλά και να επανέρχονται.

Ωστόσο η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. ξεδιάλυνε το τοπίο κάνοντας λόγο για 17χρονο τραυματία.

Βουλή: Ενός λεπτού σιγή για τα τέσσερα παιδιά

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των τεσσάρων παιδιών που έχασαν τη ζωή τους στο τροχαίο δυστύχημα στον Εύοσμο, και σε ένδειξη συμπαράστασης προς τις οικογένειές τους, κράτησε η Ολομέλεια της Βουλής.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.