Αναβιώνει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Αβδήρων - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αναβιώνει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Αβδήρων

Αναβιώνει το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής Αβδήρων

Μετά από χρόνια εγκατάλειψης φαίνεται πως το περιβόητο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής που διαθέτει ο δήμος Αβδήρων πλησίον του αεροδρομίου στον Ζυγό Ξάνθης θα επαναλειτουργήσει.

Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από τα όσα συζητήθηκαν για το θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αβδήρων την περασμένη Παρασκευή αλλά και από τις δηλώσεις του δημάρχου, κ. Γιώργου Τσιτιρίδη, αποκλειστικά στην «Θ».

Ο ίδιος τόνισε ότι υπάρχει μία κατ’ αρχήν συμφωνία με τον σύλλογο xanthirunners αλλά και με την αυτοκινητιστική λέσχη Ξάνθης ώστε οι δύο γνωστοί σύλλογοι της πόλης να φροντίσουν για την αξιοποίηση του χώρου μες δράσεις που θα διοργανώνουν, με την συνδρομή πάντα βέβαια και του δήμου Αβδήρων, τουλάχιστον κατά την διάρκεια της θητείας της σημερινής δημοτικής αρχής.

Από την πλευρά του θετικός στην πρωτοβουλία αυτή στάθηκε και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, κ. Βασίλης Τσολακίδης, τονίζοντας ότι: «Είναι μία θετική προσπάθεια. Θα ήταν ακόμη καλύτερα αν ο δήμος δεν είχε ολιγωρήσει τόσο και μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν και ο ποδηλατικός σύλλογος που είχε εκδηλώσει νωρίτερα ενδιαφέρον. Όμως έστω κι έτσι είναι μία θετική πρωτοβουλία την οποία κι εμείς θα στηρίξουμε και η οποία ελπίζουμε τελικά να προχωρήσει».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et