Δωρεάν ξύλα για 216 οικογένειες από τον Δήμο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Δωρεάν ξύλα για 216 οικογένειες από τον Δήμο Κομοτηνής

Δωρεάν ξύλα για 216 οικογένειες από τον Δήμο Κομοτηνής

Με την κοινωνική πολιτική σε πρώτη προτεραιότητα, η δημοτική αρχή της Κομοτηνής στηρίξει έμπρακτα τους οικονομικά αδύναμους συμπολίτες μας.

Μία μορφή στήριξης είναι και η παροχή δωρεάν καύσιμης ύλης, κατά έτος, σε οικογένειες που στερούνται ακόμα και αυτού του αγαθού, απαραίτητου για τους δύσκολους χειμερινούς μήνες. Έτσι η Οικονομική Επιτροπή στην τελευταία συνεδρίασή της προχώρησε στην κατάρτιση πίνακα δικαιούχων οικονομικά αδύνατων κατοίκων του Δήμου Κομοτηνής για χορήγηση ειδών διαβίωσης (καύσιμης ύλης) για το έτος 2017. Στο σύνολό τους 216 οικογένειες θα λάβουν για το τρέχον έτος από δύο κυβικά ξύλα.

Ο Δήμος Κομοτηνής και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών προβαίνει τακτικά στην παροχή βοήθειας σε οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας, οι οποίοι βιώνουν ακραίες και έκτακτες καταστάσεις ένδειας και χρειάζονται άμεση υποστήριξη με είδης διαβίωσης τρόφιμα – καύσιμη ύλη (καυσόξυλα) – έκτακτη οικονομική ενίσχυση.

Η κρίση, άλλωστε, δεν κάνει διακρίσεις με αποτέλεσμα πολίτες που δέχθηκαν σοβαρό πλήγμα, άνεργοι και πρώην επαγγελματίες που δεν έχουν τα προς το ζην να απευθύνονται στην Διεύθυνση Κοινωνικών Πολιτικών.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.