Υποψήφιος για τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών - Azınlıkça
Ειδήσεις

Υποψήφιος για τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών

Υποψήφιος για τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών

Άρχισαν να ανακοινώνονται οι υποψηφιότητες για τις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών Θράκης.

Ο Σινάν Αχμέτ ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του με δελτίο τύπου στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

Σύντροφοι και συντρόφισσες καπνοπαραγωγοί. Όπως γνωρίζετε, η συντριπτική πλειοψηφία της μειονότητας μας βγάζει τα προς το ζην από τη γεωργία. Οι περισσότεροι αγρότες ασχολούνται με τον τομέα της καπνοπαραγωγής και της καπνοκαλλιέργειας με αποτέλεσμα η καπνοκαλλιέργεια να επηρεάζει άμεσα την οικονομική και την κοινωνική κατάσταση των καπνοπαραγωγών.

Φίλες και Φίλοι

Όπως γνωρίζετε στην περιοχή μας πριν από πολλά έτη ιδρύθηκε ο Συνεταιρισμός Καπνοπαραγωγών με σκοπό την προάσπιση των δικαιωμάτων των καπνοπαραγωγών. Από τον ίδρυση του συνεταιρισμού τούτου οι καπνοπαραγωγοί είχαν μεγάλες προσδοκίες. Πλην όμως μέχρι σήμερα δεν υλοποιήθηκαν οι προσδοκίες των τελευταίων. Δυστυχώς έως σήμερα δεν έλαβε χώρα ένας αποφασιστικός αγώνας για την υποστήριξη των κοινωνικοοικονομικών συμφερόντων.

Αδελφές και Αδελφοί

Προσεχώς θα διεξαχθούν οι εκλογές για τις αρχαιρεσίες του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών. Σε αυτές τις εκλογές:

1-Θα προασπίσω τα κοινωνικοοικονομικά συμφέροντα των καπνοπαραγωγών της ευρύτερης περιοχής σύμφωνα με τους νόμους και τους κανόνες.

2-Θα είμαι πάντα στον πλευρό των καπνοπαραγωγών και όχι των εμπόρων.

3-Θα στηρίξω όλους τους καπνοπαραγωγούς και όχι συγκεκριμένους ανθρώπους και ομάδες.

4-Δεν θα αγωνιστώ πότε για το αξίωμα, προσωπικά συμφέροντα και οποιουδήποτε είδους ωφέλεια αλλά θα αγωνιστώ για το μοναδικό δικαίωμα που είναι η καπνοκαλλιέργεια των ανθρώπων.

5-Θα υπάρχει διαφάνεια και άμεση ενημέρωση στις συμβάσεις μεταξύ καπνεμπόρων και όχι συμφωνίες ή συμβάσεις κεκλεισμένων των θηρών.

6-Θα αγωνιστώ να επαναφέρω νέους καπνοκαλλιεργητές στην καπνοπαραγωγή, διότι τα τελευταία έτη λόγω της δυσμενούς οικονομικής κατάστασης πολλοί νέοι καπνοκαλλιεργητές εγκατέλειψαν την καπνοκαλλιέργεια .

Μετά τα ανωτέρω Σας δηλώνω ότι είμαι ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ στις προσεχείς εκλογές για τις αρχαιρεσίες του Συνεταιρισμού Καπνοπαραγωγών της Θράκης .

Κομοτηνή, 22-03-2017
Με Τιμή ΣΙΝΑΝ ΑΧΜΕΤ

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et