Κομοτηνή: Επίθεση σκύλου σε αυλή σχολείου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κομοτηνή: Επίθεση σκύλου σε αυλή σχολείου

Κομοτηνή: Επίθεση σκύλου σε αυλή σχολείου

Θύμα επίθεσης δεσποζόμενου σκυλιού έπεσε ένας μαθητής δημοτικού σχολείου την προηγούμενη Κυριακή στον αύλειο χώρο του 4ου Γυμνασίου Κομοτηνής, όπως καταγγέλλει η μητέρα του στην Φωνή της Ροδόπης.

Ο μικρός βρισκόταν εκείνη την ώρα στον χώρο του σχολείου προκειμένου να συμμετάσχει σε αγώνα μπάσκετ που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο μεταξύ του παιδικού τμήματος του Αίαντα Κομοτηνής και αντίστοιχου τμήματος ομάδας από την Αλεξανδρούπολη.

Η παρουσία μικρών παιδιών στο σημείο δεν φαίνεται ωστόσο πως συγκίνησε ιδιαίτερα τον ασυνείδητο ιδιοκτήτη ο οποίος επέλεξε τον συγκεκριμένο χώρο προκειμένου να αφήσει ελεύθερο τον σκύλο του να τρέξει. Ο σκύλος όμως αποδείχτηκε στην θέα του μικρού παιδιού επιθετικός και τον όρμηξε δαγκώνοντας τον στο χέρι και προκαλώντας του μικρές, ευτυχώς, πληγές.

Για το περιστατικό κατατέθηκε μήνυση από την μητέρα του άτυχου μικρού ενώ ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης θα κληθεί παράλληλα να πληρώσει και πρόστιμο ύψους 300 ευρώ το οποίο του επεβλήθη όταν οι αστυνομικοί που μετέβησαν στην οικεία του εντόπισαν τον σκύλο δεμένο στο μπαλκόνι, κάτι το οποίο απαγορεύεται βάσει της καινούριας νομοθεσίας.

Πηγή: Φωνή της Ροδόπης

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.