Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν 22 κλοπές στην Κομοτηνή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένες έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, 22 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, από επιχειρήσεις, σχολείο και ναούς, που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα 3-2-2017 έως 13-3-2017, στην πόλη της Κομοτηνής.

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών ημεδαπών, ηλικίας 21, 18 και 17 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής. Συνελήφθησαν στις 13 και 14-3-2017, στην Κομοτηνή, από τους παραπάνω αστυνομικούς, οι δύο από τους δράστες, ηλικίας 18 και 17 ετών.

Αναλυτικότερα, από τις έρευνες των αστυνομικών, προέκυψε ότι οι δράστες   ενεργώντας με διαφορετικές συνθέσεις, το παραπάνω χρονικό διάστημα, διέπραξαν 22 κλοπές, τετελεσμένες και σε απόπειρα, στην πόλη της Κομοτηνής. Συγκεκριμένα διέρρηξαν 15 επιχειρήσεις, δύο ναούς και ένα σχολείο, ενώ αποπειράθηκαν να διαρρήξουν τέσσερις ακόμη επιχειρήσεις, χωρίς όμως να ολοκληρώσουν την πράξη τους.

Κατά τη διάπραξη των διαρρήξεων οι δράστες αφαίρεσαν: 2 φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, 2 tablet, 1 τηλεόραση, το χρηματικό ποσό των 1.805 ευρώ, πακέτα τσιγάρων και συσκευασίες καπνού, 1 κινητό τηλέφωνο, τρόφιμα και αναψυκτικά

Στο πλαίσιο των ερευνών και την κατοχή των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τέσσερα διαρρηκτικά εργαλεία, πέντε γάντια καθώς και το χρηματικό ποσό των 105,9 ευρώ.

Βρέθηκε επίσης μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα και συγκεκριμένα δύο tablet, ένα φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής και μία τηλεόραση, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους τους.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.