Κατρούγκαλος: Η ΝΔ ασκεί κριτική σε ανύπαρκτες δηλώσεις μου - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κατρούγκαλος: Η ΝΔ ασκεί κριτική σε ανύπαρκτες δηλώσεις μου

Κατρούγκαλος: Η ΝΔ ασκεί κριτική σε ανύπαρκτες δηλώσεις μου

Μονταζιέρα του «Πρώτου Θέματος» καταγγέλλει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, αφού η εφημερίδα του Θέμου Αναστασιάδη ερμήνευσε αποσπασματικά τις δηλώσεις του για την Τουρκο – Ολλανδική κρίση.

Το Πρώτο Θέμα ερμήνευσε τις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών ως στήριξη στην Τουρκία, αναρτώντας άρθρο υπό τον τίτλο: «Θα δεχτούμε τουρκικές προεκλογικές συγκεντρώσεις στην Ελλάδα», δήλωση που απέδωσε στον Γιώργο Κατρούγκαλο.

Ο κ. Κατρούγκαλος απάντησε στο σχετικό δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» μέσω Twitter, γράφοντας: «Νέα μονταζιέρα δηλώσεων μου από το Πρώτο Θέμα, αλλά εν ου παικτοίς. Ακόμη και το Πρώτο Θέμα έπρεπε να ξέρει ότι δεν παίζουν με τα εθνικά θέματα».

«Οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που αναπαράγουν τον σχετικό θόρυβο δεν χαρακτηρίζονται από άγνοια, γιατί έχουν δει –μαζί με τον κάθε ενδιαφερόμενο- το βίντεο της συνέντευξης μου», σημείωσε ο κ. Κατρούγκαλος, προσθέτοντας πως «δείχνουν όμως ασύγγνωστη και επικίνδυνη επιπολαιότητα επιδιώκοντας να αντλήσουν μικροκομματικά οφέλη από θέματα εξωτερικής πολιτικής».

Της ανάρτησης του Γιώργου Κατρούγκαλου ακολούθησε διαδικτυακή αντιπαράθεση με τον τομεάρχη της ΝΔ για θέματα Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκο.

Ο διάλογος ήταν ο εξής:

Κουμουτσάκος: «Οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες πολίτες και δεν εμπλέκονται στην εσωτερική πολιτική της Τουρκίας. Σαφές;»
Κατρούγκαλος: «Σαφώς και έτσι είναι. Μόνο το Πρώτο Θέμα και όσοι το αναπαράγουν υποστηρίζουν τα αντίθετα. Ξανά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».
Κουμουτσάκος: «Η σημερινή απάντηση σας σε ερώτημα περί “επίσκεψης τούρκων αξιωματούχων στην Θράκη με αφορμή το δημοψήφισμα” ήταν πολύ ασαφής».
Κατρούγκαλος: «Για τελευταία φορά: μην παίζουμε εν ου παικτοίς».
Κουμουτσάκος: «Δεν “παίζουμε”. Ανησυχούμε σοβαρά. Και πολύ μάλιστα. Κάντε την διευκρίνηση σε πρώτη ευκαιρία..».

Ο κ. Κατρούγκαλος παρέπεμψε τότε τον γαλάζιο βουλευτή στο βίντεο της συνέντευξης που παραχώρησε στον ΣΚΑΙ, προς αποκατάσταση της αλήθειας.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et