Αρχίζουν εθελοντικές αιμοδοσίες στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Αρχίζουν εθελοντικές αιμοδοσίες στην Κομοτηνή

Αρχίζουν εθελοντικές αιμοδοσίες στην Κομοτηνή

Επόμενη προγραμματισμένη εθελοντική αιμοδοσία στις 23 Μάρτη στην κεντρική πλατεία Κομοτηνής, από την Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Ροδόπης.

Άλλη μία εθελοντική αιμοδοσία προγραμματίζεται από το 1ο ΕΠΑΛ πριν το Πάσχα και μετά το Πάσχα στις 27 Απριλίου, έχει προγραμματισθεί αιμοδοσία από το Μειονοτικό Γυμνάσιο-Λύκειο.

Αυτό τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής και στην στήλη Βήμα στους Εθελοντές-Αιμοδότες, ο πρόεδρος του Σωματείου Εθελοντών Αιμοδοτών Ροδόπης, Κωστής Δημητρακόπουλος.

Επι πλέον ο κ. Δημητρακόπουλος αναφέρθηκε και στις συναντήσεις που είχε με τον νέο Διοικητή του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής του κ. Φιλιππίδη και στην δέσμευση του τελευταίου για την τοποθέτηση ενός Επικουρικού γιατρού στο Σταθμό Αιμοδοσίας.

Τέλος για άλλη μια φορά ο κ. Δημητρακόπουλος στάθηκε στο θέμα της κινητής μονάδας Αιμοληψιών της Αλεξανδρούπολης, η οποία δεν διαθέτει οδηγό και δεν μπορεί να αξιοποιηθεί και στους άλλους νομούς της Περιφέρειας τα Σαββατοκύριακα, μια και στις καθημερινές βρίσκεται στην Αλεξ/πολη.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.