Άλλη μια επίθεση αδέσποτου στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Άλλη μια επίθεση αδέσποτου στην Κομοτηνή

Άλλη μια επίθεση αδέσποτου στην Κομοτηνή

Ένας ακόμα Κομοτηναίος δεν κατάφερε να γλιτώσει από τα σαγόνια αδέσποτου σκύλου.

Καταγγέλλοντας επίθεση που δέχθηκε επιστρέφοντας σπίτι του περί τις 11:00 το βράδυ του Σαββάτου 4 Φεβρουαρίου, μας δείχνει το σκισμένο του παντελόνι αλλά και το τραύμα που του κατάφερε ο σκύλος

Ο ίδιος ποτέ δεν προκάλεσε τα δυο αδέσποτα, αυτά όμως του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα το εικονιζόμενο τραύμα. Στο σημείο επενέβηκε νεαρός, που όμως …έφυγε, γιατί τα αδέσποτα είχαν επιθετική συμπεριφορά και απέναντί του. Τελικά, το ένα αδέσποτο σκυλί δάγκωσε τον 50χρονο δημότη, κι εκείνος μετέβη στο Σισμανόγλειο για την φροντίδα του τραύματος.

Το περιστατικό συνέβη στη γειτονιά του ΠΙΚΠΑ Κομοτηνής, όπου δεκάδες κάτοικοι εκφράζουν παράπονα για την ύπαρξη επιθετικών σκύλων, κυρίως απέναντι σε ηλικιωμένους. «Έχουμε αγανακτήσει, κάθε μέρα δεχόμαστε επιθέσεις από αδέσποτα», είναι το παράπονο που εκφράζει ο κύριος.

Αυτό ήταν ένα ακόμη περιστατικό, όπου αδέσποτο επιτίθεται σε δημότη. Και ακόμη κι αν δεχθούμε ότι τα σκυλιά δεν είναι εν γένει επιθετικά, ακόμη κι αν προτάξουμε τα φιλοζωικά αισθήματα για πολλές επιθέσεις, ακόμη κι αν πούμε ότι ένα δάγκωμα δεν είναι …σπουδαία υπόθεση, το γεγονός ότι συμπολίτες μας φοβούνται να κυκλοφορήσουν, λόγω των αδέσποτων, δεν χωράει διαπραγμάτευση. Και το αντεπιχείρημα ότι «αρκεί να δείξεις πως δεν φοβάσαι και θα φύγει», δεν είναι πειστικό.

Πηγή: Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et