Συναυλία αλληλεγγύης για τον 14χρονο Δημήτρη - Azınlıkça
Ειδήσεις

Συναυλία αλληλεγγύης για τον 14χρονο Δημήτρη

Συναυλία αλληλεγγύης για τον 14χρονο Δημήτρη

Όλοι όσοι βρέθηκαν την Κυριακή το βράδυ στο αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, συμφώνησαν σε ένα πράγμα: Ότι θα συνεχίσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράσταση και τις πρωτοβουλίες οικονομικής ενίσχυσης του Δημήτρη, του μαθητή της Α΄ Λυκείου του Σχολείου, που η μοίρα του έχει επιφυλάξει μια ισχυρή δοκιμασία.

Ο Δημήτρης, ένα δραστήριο, επιμελές παιδί, εθελοντικής πάντα διάθεσης, ξύπνησε ένα πρωινό προ ημερών με καθολική σχεδόν τύφλωση…

Ορφανός από πατέρα, έχει έναν μικρότερο αδερφό και μια μάνα που με περιστασιακές δουλειές προσπαθεί να τα φέρει βόλτα για τα αγόρια της. «Θα κάνουμε ότι χρειαστεί για να στηρίξουμε τον Δημήτρη και να παλέψουμε μαζί του», δήλωσαν ο Διευθυντής του σχολείου κ. Ηλίας Ιωαννάκης και η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Χρύσα Παπαδοπούλου, πριν την έναρξη της συναυλίας των Swinging Mice που οργανώθηκε με σκοπό τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας.

Πέντε από τα μέλη του επταμελούς συγκροτήματος είναι απόφοιτοι του Μουσικού Σχολείου Κομοτηνής, και ανταποκρίθηκαν χωρίς δεύτερη σκέψη στη συνεργασία για τον ιερό σκοπό, όπως σημείωσαν ο Χρυσόστομος Κεπελής και η Δήμητρα Μπαλιάκα.

Για όσους δεν κατάφεραν να δώσουν το παρών στη χθεσινή συναυλία και επιθυμούν να καταθέσουν την προσφορά τους, ο κουμπαράς της πρωτοβουλίας θα συνεχίσει να βρίσκεται στο σχολείο και μπορούν να επικοινωνούν με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Πηγή: inkomotini.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.