Πόρτα-πόρτα ψάχνουν για τον δολοφόνο ταξιτζήδων - Azınlıkça
Ειδήσεις

Πόρτα-πόρτα ψάχνουν για τον δολοφόνο ταξιτζήδων

Πόρτα-πόρτα ψάχνουν για τον δολοφόνο ταξιτζήδων

Με τον παραδοσιακό τρόπο της έρευνας πόρτα-πόρτα και δρόμο-δρόμο επιχειρούν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. να λύσουν τους γρίφους γύρω από τον μανιακό δολοφόνο οδηγών ταξί.

Ηδη έχουν λάβει πάνω από 200 καταθέσεις ταξιτζήδων, με 10 εξ αυτών να αξιολογούνται ως σοβαρές. Με βάση αυτές τις μαρτυρίες και τις διαδρομές που ακολούθησαν οι οδηγοί τους έχοντας στο πίσω κάθισμα -πιθανότατα- τον μανιακό δολοφόνο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας σε σημεία απ’ όπου πέρασαν και κυρίως από τα σημεία επιβίβασης-αποβίβασης.

Στόχος των ανδρών της Ασφάλειας είναι να συγκεντρώσουν περισσότερα χαρακτηριστικά του μανιακού δολοφόνου, να σχηματίσουν μια καθαρότερη εικόνα για το παρουσιαστικό του και ίσως, αν προκύψουν κοινά στοιχεία στις διαδρομές, να βοηθηθούν ως προς τα σημεία κίνησης του υπόπτου ή τον τόπο διαμονής κ.λπ.

Από το τραπέζι, ωστόσο, δεν έχει φύγει και το σενάριο ο δράστης να είναι κάποιο άτομο εθισμένο στα video games και για αυτό ερευνούν τυχόν ηλεκτρονικά αποτυπώματα και ψάχνουν και ανάμεσα σε άτομα που παίζουν ιντερνετικά παιχνίδια βίας.

Πηγή:iefimerida.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.