Almanların Yunanistan’daki tatil rezervasyonları ikiye katlandı - Azınlıkça
Ειδήσεις

Almanların Yunanistan’daki tatil rezervasyonları ikiye katlandı

Almanların Yunanistan’daki tatil rezervasyonları ikiye katlandı

DW, Almanların bu yaz tatili için Yunanistan’a çok büyük ilgi gösterdiğini yazdı.

Alman turizm acentelerine Yunanistan için yapılan taleplerde artış olduğu kaydedildi. All Tours turizm şirketi söz konusu ilginin iyi düzeylerde olduğunu, DER Touristik ise rezervasyonların geçen yıla kıyasla ikiye katlandığını ifade ediyor.

Alman turistler için Yunanistan’ın ilgi odağı olduğu kaydedilirken, Türkiye’deki durumun ve Tunus ile Mısır’daki son yıllarda yaşanan krizlerin ardından geciken iyileşmenin Yunanistan’a yaradığı belirtiliyor.

DER Touristik Central Europe yetkilisi, 2016 yılında yaşanan birçok olayın Almanların yurtdışında tatil yapmasına engel olmayacağını kaydederken, sadece Türkiye ile ilgili rezervasyonların şimdilik kısıtlı olduğunu kaydediyor.

Almanların Yunanistan’a bu yaz için büyük ilgi gösterdiği ifade edilirken, TUI turizm şirketinin Yunanistan için yaptığı rezervasyonlarda şimdiden daha geçen yıla kıyasla %4 oranına artış var. Thomas Cook turizm şirketi ise Türkiye’ye yönelik rezervasyonların azalmasından yaşanan açığı Yunanistan’a yapılan rezervasyonların fazlasıyla kapattığına dikkat çekiyor.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et