Χαλάζι έπεσε στο Διδυμότειχο - Azınlıkça
Ειδήσεις

Χαλάζι έπεσε στο Διδυμότειχο

Χαλάζι έπεσε στο Διδυμότειχο

Βροχή περίμεναν με ανυπομονησία οι αγρότες και στην περιοχή του Διδυμοτείχου, αλλά δυστυχώς πριν από λίγα λεπτά έπεσε καταστροφικό χαλάζι στο χωριό Παλιούρι και την γύρω περιοχή, προκαλώντας σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, σημαντικές καταστροφές σε όλες τρις καλλιέργειες.

Το χαλάζι ήταν σε μέγεθος καρυδιού και δυστυχώς κράτησε πάνω από 20′ η διάρκεια του. Τα σιτηρά, οι ηλίανθοι, τα οπωροκηπευτικά, οι κερασιές, οι βερυκοκιές και τα άλλα δέντρα με φρούτα και γενικότερα όλες οι καλλιέργειες, με μια πρώτη ματιά έχουν υποστεί καταστροφές.

Τουλάχιστον στο Παλιούρι αυτό εκτιμούν οι κάτοικοι, αν και ακόμα δεν πήγαν στα χωράφια τους μια και μόλις πέρασε η μπόρα από την περιοχή και κατευθύνεται προς την περιοχή του Διδυμοτείχου.

«Όλοι περιμέναμε να βρέξει τόσον καιρό που μας τάραξε η ανομβρία και αντί γι’ αυτό ήρθε το χαλάζι που θα πρέπει να έκανε καταστροφές. Τα λουλούδια και τις πεπεριές με τις ντομάτες στον κήπο τις ρήμαξε. Δυστυχώς θα πρέπει να έγιναν ζημιές και ακόμα δεν ξέρουμε πόσο μεγάλες και σε τί μέγεθος είναι«, είπε στο Evros-news.gr πριν από λίγα λεπτά ο Κώστας Γιαϊτζής απ’ το Παλιούρι Διδυμοτείχου.

Χαλάζι έπεσε στο Διδυμότειχο

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.