Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 48 προσλήψεις στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 48 προσλήψεις στην Κομοτηνή

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για τις 48 προσλήψεις στην Κομοτηνή

Από Δευτέρα, 21 Μαΐου και ώρα 10 το πρωί, μέχρι και την Πέμπτη, 31 Μαΐου και ώρα 12 το μεσημέρι, υποβάλλονται οι ηλεκτρονικές αιτήσεις για τις 5.066 θέσεις εργασίας στα δασαρχεία της χώρας.

Πρόκειται για θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα οκτώ μηνών, που εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα για την αντιπυρική προστασία των δασικών οικοσυστημάτων της χώρας. Ωφελούμενοι του Προγράμματος μπορούν να είναι άνεργοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ, ηλικίας άνω των 18 ετών.

Οι ωφελούμενοι θα εργάζονται στην προστασία των δασικών εκτάσεων της χώρας από πυρκαγιές, αλλά και στη διαχείριση των ήδη καμένων περιοχών προς αποφυγή μελλοντικών καταστροφών. Επιπλέον με την επίβλεψη των δασαρχείων, θα εκπονήσουν οικολογικές δράσεις προστασίας της βιοποικιλότητας των δασών, με σκοπό την ανάπτυξη και τη διατήρηση βιώσιμων πληθυσμών και οικοσυστημάτων. Στο Νομό Ροδόπης και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Δασών Ροδόπης αντιστοιχούν 48 θέσεις των εξής ειδικοτήτων:

ΠΕ Γεωτεχνικών (Δασολόγων) – 1 θέση

ΤΕ Δασοπόνων – 1 θέση

ΔΕ Ειδικών Δασικής Προστασίας – 2 θέσεις

ΔΕ Διοικητικού – Λογιστικού – 4 θέσεις

ΥΕ Εργατών – Εργατριών – 40 θέσεις

Ηλεκτρονικά η υποβολή των αιτήσεων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης, με την εισαγωγή των  κωδικών πρόσβασης (Ονομασία Χρήστη και Συνθηματικό).

Για τη διευκόλυνσή τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται από την ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) και συγκεκριμένα από τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες – Οδηγίες πρόσβασης στις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ – Οδηγίες για την απόκτηση Κωδικών Πρόσβασης. 

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et