Για 26η συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Για 26η συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή

Για 26η συνεχόμενη χρονιά στην Κομοτηνή

Το Διεθνές Συνέδριο Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού (Δ.Σ.Φ.Α.Α.) διεξάγεται για 26η συνεχόμενη χρονιά, από την Παρασκευή 18 Μαΐου έως την Κυριακή 20 Μαΐου 2018.

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Δ.Π.Θ., συνεχίζει δυναμικά και με προσήλωση την παράδοση ενός επιτυχημένου θεσμού, εγκαινιάζοντας στο συνέδριό της ένα νέο οργανωτικό γεγονός που θα πλαισιώνει από εφέτος το πρόγραμμα του Συνεδρίου, το 1ο Φόρουμ Αθλητικής Επιστήμης. Στα πλαίσια αυτού, πανεπιστημιακοί και ερευνητές από τον ευρύτερο χώρο της Αθλητικής Επιστήμης από Ελλάδα και εξωτερικό, θα καλούνται να παρουσιάσουν τα τελευταία επιστημονικά τους επιτεύγματα, με σκοπό την ενημέρωση των ειδικών της επιστήμης αλλά και των φοιτητών και αποφοίτων.

Αναμένεται και φέτος να ταξιδέψουν στην πρωτεύουσα της Θράκης αξιόλογοι επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, προκειμένου να παραστούν στις εργασίες του Συνεδρίου. Πέντε στρογγυλές τράπεζες, και επτά σεμινάρια με εκλεκτούς καλεσμένους ομιλητές είναι προγραμματισμένα από την Παρασκευή 18 έως την Κυριακή 20 Μαΐου.

Μια ξεχωριστή ημερίδα επίσης, με θέμα την ανάπτυξη επιχειρηματικών δράσεων και της επαγγελματικής εικόνας στον αθλητισμό, θα αναδείξει προβληματισμούς και θα συνδέσει την επιτυχή μετάβαση από την πανεπιστημιακή εκπαίδευση στην επαγγελματική πράξη.

Στο Συνέδριο θα παρουσιαστούν πάνω από 200 ανακοινώσεις με ερευνητικές μελέτες καθώς και εργασίες πρακτικού ενδιαφέροντος που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων της Αθλητικής Επιστήμης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.