Κρέας και τυρί θα διανείμουν οι Δήμοι Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κρέας και τυρί θα διανείμουν οι Δήμοι Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών

Κρέας και τυρί θα διανείμουν οι Δήμοι Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών

Διανομή τροφίμων θα πραγματοποιηθεί στους Δήμους Κομοτηνής, Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών.

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης, καθώς και οι εταίροι Δήμοι Αρριανών, Ιάσμου και Μαρωνείας-Σαπών, από την Τετάρτη 16/5 έως και την Παρασκευή 18/5 κατά τις ώρες 08:30 – 14:30 θα διανείμουν νωπό κρέας (μοσχαρίσιο, χοιρινό), ημίσκληρο τυρί, είδη παντοπωλείου, οπωροκηπευτικά (πορτοκάλια), και είδη βασικής υλικής συνδρομής στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Τόποι διανομής:

  • για τον Δήμο Κομοτηνής, το Πολυλειτουργικό Κέντρο (Γ. Μαρασλή 1).
  • για τον Δήμο Αρριανών: για τους οικισμούς της Δ.Ε. Φιλλύρας στο Δημοτικό κατάστημα Φιλλύρας, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Αρριανών στο δημοτικό κατάστημα Αρριανών, για τους οικισμούς της Δ.Ε. Κέχρου στο Δημοτικό κατάστημα Κέχρου, και για τους οικισμούς της Δ.Ε. Οργάνης αντίστοιχα στο Δημοτικό κατάστημα Οργάνης.
  • για τον Δήμο Μαρωνείας-Σαπών: για τη Δ.Ε. Σαπών ο χώρος του αμαξοστασίου (πρώην ΔΕΑΣ) στις Σάπες, για τη Δ.Ε. Ξυλαγανής ο χώρος του αμαξοστασίου (απέναντι από το στρατόπεδο) στην Ξυλαγανή.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et