Στην Ξάνθη ο Πρέσβης της Ιαπωνίας - Azınlıkça
Ειδήσεις

Στην Ξάνθη ο Πρέσβης της Ιαπωνίας

Στην Ξάνθη ο Πρέσβης της Ιαπωνίας

Στη Ξάνθη θα βρεθεί την ερχόμενη Δευτέρα 14 Μαΐου ο Πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Shimizu, προσκεκλημένος από το Επιμελητήριο Ξάνθης αλλά και από την ΣΕΚΕ.

Αφού  όπως είναι γνωστό, τον είχε επισκεφθεί στην Πρεσβεία και ο πρώην Υπουργός και γενικός της διευθυντής ΣΕΚΕ Αλέξανδρος Κοντός στις 19 Μαρτίου 2018 προκειμένου κατά την συνάντηση που είχαν, να συζητήσουν και το θέμα  (των) επενδύσεων στην περιοχή μας.

Σύμφωνα με το επίσημο δελτίο τύπου, η υποδοχή του Πρέσβη της Ιαπωνίας θα πραγματοποιηθεί  την Δευτέρα 14 Μαΐου σε έκτακτη συνεδρίαση των Φορέων στις 11.30 στο Επιμελητήριο Ξάνθης ενώ σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο κύριος Shimizu θα επισκεφθεί την ίδια μέρα τη ΣΕΚΕ (σ.σ. Ο κύριος Κοντός θέλει και στα θερμοκήπια και ξηραντήρια της ΣΕΚΕ στην περιοχή Σταυρούπολη προκειμένου να θαυμάσει τα στενά του Νέστου και να συζητήσουν και για την Τουριστική ανάπτυξη της περιοχής), τα Πλαστικά Θράκης και την ΣΕΚΑΠ την οποία όπως είναι γνωστό, αγόρασε μια από τις κορυφαίες Ιαπωνικές εταιρείες στον κόσμο, η Japan Tobacco! – Μαχητής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et