Στις 5-6 Μαΐου το Xanthi Street Food Festival 2018 - Azınlıkça
Ειδήσεις

Στις 5-6 Μαΐου το Xanthi Street Food Festival 2018

Στις 5-6 Μαΐου το Xanthi Street Food Festival 2018

Στις 5 και 6 Μαΐου η Ξάνθη γεμίζει γεύσεις, μουσικές και μυρωδιές η Ξάνθη.

Η δημιουργική ομάδα του SoulFood Thessaloniki (Upnloud & Black Radio Berlin) παρουσιάζει για πρώτη φορά στη πόλη της Ξάνθης το Xanthi Street Food Festival 2018!

Το Σάββατο 5 & την Κυριακή 6 Μαΐου, η Πλατεία Πεσόντων Ηρώων μετατρέπεται σ’ ένα τεράστιο γευστικό πάρκο με επιλογές φαγητού απ’ όλο τον κόσμο, μουσικές και αρκετά workshops.

Aπό τις 11 το πρωί μέχρι και τις 12 το βράδυ, η Ξάνθη γεύεται και διασκεδάζει με το Xanthi Street Food Festival 2018!

Τι είναι το Xanthi Street Food Festival;

Η ιδέα της δημιουργίας του Xanthi Street Food Festival γεννήθηκε μέσα από τα ταξίδια των διοργανωτών, την αγάπη τους για το φαγητό και φυσικά την ιστορία της Ξάνθης. Έχοντας ζήσει ο καθένας σε διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν, να γευτούν και να δουλέψουν σε αντίστοιχα Street Food Festivals. «Μέσα στο μυαλό μας η γαστρονομική αναζήτηση είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με κάθε μας ταξίδι. Παράξενες γεύσεις, παλιές και νέες συνταγές, άγνωστοι συνδυασμοί και υλικά. Η ιστορία της Ξάνθης μας ελκύει και μας δείχνει τη σωστή κατεύθυνση. Μια πόλη “σταυροδρόμι των λαών και των γεύσεων”. Μπαχάρια, αρώματα, πρώτες ύλες και συνταγές απ’ όλο τον κόσμο. Από τις Ινδίες μέχρι την Αμερική, από τα Ευρωπαϊκά γλυκά μέχρι τα σούσι της Ασίας. Δημιουργούμε μια διήμερη γιορτή, ανοιχτή σε όλους!», αναφέρουν οι διοργανωτές.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.