Τοπικά φυντάνια θα διανεμηθούν στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τοπικά φυντάνια θα διανεμηθούν στην Κομοτηνή

Τοπικά φυντάνια θα διανεμηθούν στην Κομοτηνή

Το Σάββατο, 21 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του θερινού ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής, απέναντι από το παρκάκι της Περιφέρειας, η 17η εκδήλωση για τις παραδοσιακές ποικιλίες.

Πρόκειται για μια εκδήλωση που διοργανώνεται από την Εναλλακτική Κοινότητα Πελίτι Κομοτηνής, υπό την αιγίδα και τη χορηγία της ΔΚΕΠΠΑΚ και σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης και τα  1ο, 2ο, 4ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο, 11ο και 12ο Δημοτικά Σχολεία Κομοτηνής, τα Δημοτικά Σχολεία Ξυλαγανής και Φαναρίου, τα Μειονοτικά Σχολεία 1ο, 2ο, 3ο, 4ο Κομοτηνής, τα Μειονοτικά σχολεία Δοκού, Ιάσμου, Κύμης και Πελεκητής, τα 9ο, 11ο, 14ο Νηπιαγωγεία Κομοτηνής, τα Νηπιαγωγεία Κάλχα και Κοσμίου, το Γυμνάσιο Καλλίστης και το Ειδικό Σχολείο ΕΕΕΕΚ Κομοτηνής.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει ενημέρωση για την οικοτεχνία από τον βιοκαλλιεργητή Νίκο Χατζηγιάννη, ο οποίος θα καταθέσει και την εμπειρία του από τις παραδοσιακές ποικιλίες. Εν συνεχεία θα μοιραστούν φυντάνια λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες που ετοίμασαν οι μαθητές των σχολείων και η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι Κομοτηνής.

Να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα πλαισιωθεί από ζωντανή μουσική με ήχους από το μουσικό εργαστήρι ΝΟΤΑ του Χρήστου Χατζόπουλου, καθώς και από δρώμενα για παιδιά.

Όσοι ενδιαφέρονται να προμηθευτούν φυντάνια λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες, καλούνται να έχουν μαζί τους κουτί ή σακούλα για τη μεταφορά. – ΕΡΤ Κομοτηνής

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et