2 εκατ. επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα το 2018 - Azınlıkça
Ειδήσεις

2 εκατ. επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα το 2018

2 εκατ. επιπλέον τουρίστες στην Ελλάδα το 2018

Τουλάχιστον 2 εκατομμύρια επιπλέον τουρίστες θα επισκεφτούν την Ελλάδα εφέτος σε σχέση με πέρυσι δηλώνει η υπουργός Τουρισμού.

Η εξαιρετική πορεία των τριών προηγούμενων ετών με ιστορικά ρεκόρ σε όλα τα τουριστικά μεγέθη συνεχίζεται και το 2018 με την τάση να είναι περισσότερο ανοδική από κάθε άλλη χρονιά, αναφέρει η Έλενα Κουντουρά.

Σε συνέντευξη της στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κα Κουντουρά επισημαίνει ότι η Ελλάδα μπορεί να απαντήσει στη μεγάλη ζήτηση και στις αυξημένες ροές τουριστών υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα πέτυχε να προσελκύσει την τριετία 2015-2017 νέες επενδύσεις υψηλής προστιθέμενης αξίας.

“Το 2018 έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά. Το 1ο τρίμηνο του έτους (Ιανουάριος-Μάρτιος) σημειώθηκε μεγάλη αύξηση των διεθνών αφίξεων κατά 20%. Σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, που ουδέποτε είχαν χειμερινή τουριστική κίνηση έχουμε πετύχει εντυπωσιακή άνοδο. Όπως η Κρήτη, στην οποία καταγράφεται μία τεράστια άνοδος 800% από την αρχή του έτους ως και το τέλος Μαρτίου, με περισσότερους από 50.000 τουρίστες να επισκέπτονται το νησί” δηλώνεις η Υπ. Τουρισμού.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et