Έκκληση προς τους Κομοτηναίους για τα σκουπίδια - Azınlıkça
Ειδήσεις

Έκκληση προς τους Κομοτηναίους για τα σκουπίδια

Έκκληση προς τους Κομοτηναίους για τα σκουπίδια

Ο Δήμος Κομοτηνής, μέσω της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, απευθύνει έκκληση προς τους δημότες της πόλης να εφαρμόζουν πιστά τον κανονισμό καθαριότητας, μέχρις ότου η υπηρεσία ανακτήσει το αναγκαίο προσωπικό.

Σημειώνεται ότι προ ολίγων ημερών αποχώρησαν οι συμβασιούχοι που συνέβαλλαν σημαντικά στο έργο της καθαριότητας και η υπηρεσία θα λειτουργεί με τους εναπομείναντες, περιορισμένους στον αριθμό υπαλλήλους, μέχρι να αναλάβουν εργασία οι επιτυχόντες του διαγωνισμού για τις μόνιμες προσλήψεις, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Συγκεκριμένα, γίνεται έκκληση στους πολίτες να πετούν τα απορρίμματα με λογική συχνότητα, πάντα δεμένα σε σακούλες και να μην αποθέτουν ογκώδη αντικείμενα, κλαδιά, χόρτα κ.λ.π., χωρίς προηγούμενη συνεννόηση με την υπηρεσία.

Οι πολίτες μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 25310 22810 για να διευθετήσουν οποιοδήποτε σχετικό με την καθαριότητα πρόβλημα.

«Είμαστε σίγουροι ότι από κοινού θα κρατήσουμε τον Δήμο μας καθαρό, όπως αρμόζει σε μία πολιτισμένη κοινωνία. Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την βοήθεια», τονίζει η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.