Προσλήφθηκε με πλαστό απολυτήριο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά απολύθηκε σε 20 μέρες! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Προσλήφθηκε με πλαστό απολυτήριο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά απολύθηκε σε 20 μέρες!

Προσλήφθηκε με πλαστό απολυτήριο στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά απολύθηκε σε 20 μέρες!

Μετά από αυτεπάγγελτο έλεγχο που διενήργησε η διοικητική υπηρεσία του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης, διαπιστώθηκε ότι νεοπροσληφθείς συμβασιούχος υπάλληλος, με ειδικότητα τραπεζοκόμου, είχε καταθέσει πλαστογραφημένο απολυτήριο Γυμνασίου.

Αμέσως, με απόφαση του Διοικητή, διεκόπη η σύμβασή του και διαβιβάστηκε ο φάκελος στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να ακολουθήσει η κατά νόμο ποινική διαδικασία. Σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Δημήτρης Αδαμίδης υπογράμμισε ότι «ο συμβασιούχος, που είχε προσληφθεί προ 20ημέρου ως τραπεζοκόμος, απελύθη χωρίς αποζημίωση, ενώ ο φάκελός του διαβιβάστηκε στην Εισαγγελία Αλεξανδρούπολης, προκειμένου ν’ ακολουθηθεί η κατά νόμο ποινική διαδικασία, ν’ ασκηθεί δηλαδή η ποινική δίωξη, γιατί η πλαστογραφία είναι σοβαρό αδίκημα».

Με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό, η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης διαμηνύει ότι «το Π.Γ.Ν.Ε. διενεργεί πάντα αυτεπάγγελτο έλεγχο της γνησιότητας των πιστοποιητικών που καταθέτουν οι νεοδιοριζόμενοι, αλλά και αλλεπάλληλους δειγματοληπτικούς ελέγχους της γνησιότητας των πιστοποιητικών παλαιότερων υπαλλήλων. Ας το έχουν υπ’ όψιν τους όλοι όσοι σκέφτηκαν να καταθέσουν πλαστά έγγραφα στο Π.Γ.Ν.Ε. Κανείς δεν θα μπορέσει να ξεγελάσει τις αρμόδιες υπηρεσίες».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et