Ορεινός αγώνας οχυρού Νυμφαίας! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Ορεινός αγώνας οχυρού Νυμφαίας!

Ορεινός αγώνας οχυρού Νυμφαίας!

Την ορεινή Ροδόπη θα απολαύσουν τρέχοντας οι συμμετέχοντες στον Ορεινό Αγώνα Οχυρού Νυμφαίας 2018!

Πιο συγκεκριμένα, αυτή την Κυριακή 1 Απριλίου με εκκίνηση στις 9:00 εντός του Στρατιωτικού Φυλακίου Οχυρού Νυμφαίας, ο Σπάρτακος Ροδόπης και η 29η Μ/Π Ταξιαρχία Πεζικού διοργανώνουν αυτό το μεγάλο δρομικό και φυσιολατρικό κίνημα, το οποίο περιλαμβάνει τρέξιμο σε μία μεγάλη και απαιτητική απόσταση.

30 χιλιόμετρα και άλλα 1.900 μέτρα καλούνται να καλύψουν οι συμμετέχοντες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία σε διάφορα σημεία της διαδρομής να δουν όλη τη Ροδόπης αλλά και τα κοντινά χωριά της Βουλγαρίας από ψηλά!

Ορεινός αγώνας οχυρού Νυμφαίας!

Ανοιχτο το μουσειο

Άξιο αναφοράς είναι πως για όλους (αθλητές, συνοδούς, φίλους) θα είναι ανοιχτό το στρατιωτικό μουσείο του Οχυρού Νυμφαίας και θα υπάρξει ξενάγηση από υπεύθυνο του φυλακίου. Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, για όποιον δεν έχει δει τα εντυπωσιακά και ιστορικά εκθέματα του ιστορικού μουσείου, να τους ρίξει μια ματιά. Άλλωστε, αν είστε φίλοι κάποιου διαγωνιζόμενου …μέχρι να τερματίσει, μπορείτε να κάνετε μία μεγάλης διάρκειας επίσκεψη στο μουσείο.

Δωρα στους αθλητες

Για δώρο σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές επιλέχθηκε το διπλό (2 τεμάχια ανά αθλητή) μαντήλι λαιμού της βρετανικής εταιρίας -INOV8- Το πολυχρηστικό μαντήλι λαιμού είναι απαραίτητο αξεσουάρ κάθε αθλητή για όλες τις εποχές, είναι ανθεκτικό και κομψό, θα χρησιμοποιηθεί για κάθε δραστηριότητα και για πολύ καιρό.

Ορεινός αγώνας οχυρού Νυμφαίας!

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.