Απευθείας στο Άμπου Ντάμπι από Αθήνα με BOEING 787-9 DREAMLINER της Etihad - Azınlıkça
Ειδήσεις

Απευθείας στο Άμπου Ντάμπι από Αθήνα με BOEING 787-9 DREAMLINER της Etihad

Απευθείας στο Άμπου Ντάμπι από Αθήνα με BOEING 787-9 DREAMLINER της Etihad

Είναι η πρώτη φορά που το πολυτελέστατο Dreamliner της Etihad θα κάνει τακτικές πτήσεις από την Αθήνα. 

Η Etihad Airways έκανε την Πέμπτη το μεσημέρι την πρώτη της πτήση με το Boeing 787-9 Dreamliner στο δρομολόγιο Αθήνα – Άμπου Ντάμπι. Και φυσικά το γιόρτασε για τα καλά. Οι επιβάτες που ξεκίνησαν στην πρώτη πτήση από Αθήνα ήταν φυσικά κερδισμένη όχι μόνο για τη γιορτή που έγινε μέσα στο αεροδρόμιο, στην πύλη αναχωρήσεων αλλά και μετά κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Λίγο πριν αναχωρήσει η πτήση το «Welcome» έκανε η κυρία Ιωάννα Παπαδοπούλου Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, στη συνέχεια το λόγο είχε ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής Ελλάδας & Τουρκίας της Etihad Airways και στη συνέχεια για τα πλάνα της Etihad και τα καλοκαιρινά τακτικά δρομολόγια Άμπου Ντάμπι- Αθήνα-  Άμπου Ντάμπι  μίλησε ο  κ. Remco Althuis Αντιπρόεδρος Πωλήσεων Ευρώπης της Etihad Airways.

Τα δρομολόγια αυτά, προκειμένου να καλύψουν την αυξημένη ζήτηση, θα διαρκέσουν έως τις 30 Σεπτεμβρίου.

Απευθείας στο Άμπου Ντάμπι από Αθήνα με BOEING 787-9 DREAMLINER της Etihad

Το Boeing 787-9 Dreamliner φιλοξενεί 299 επιβάτες δηλαδή 136 επιπλέον θέσεις από το Airbus A320.  Είναι μεγάλη ευκολία τόσο για τους επαγγελματίες όσο και για αυτούς που κάνουν ταξίδια αναψυχής προς την Ασία ο ενδιάμεσος σταθμός στο Άμπου Ντάμπι. Η πτήση διαρκεί μόλις 4 ώρες και 30 λεπτά και το ταξίδι δεν είναι κουραστικό. Έτσι όσοι έχουν προορισμό το Άμπου Ντάμπι ούτε που θα καταλάβουν το ταξίδι. Ξεκούραστο είναι το ταξίδι ακόμη και γι αυτούς που  έχουν προορισμό την  Ασία, την Αφρική, ή τη Μέση Ανατολή. Αφού κάνοντας στάση  στο Άμπου Ντάμπι χαλαρώνουν και το μεγάλο ταξίδι δεν τους κουράζει.

Το αεροσκάφος Boeing 787-9 Dreamliner της Etihad Airways διαθέτει 28 στούντιο διακεκριμένης θέσης και 271 οικονομικά άνετα καθίσματα.

Όλα τα στούντιο της διακεκριμένης θέσης προσφέρουν απευθείας πρόσβαση στο διάδρομο, ένα πλήρως επίπεδο κρεβάτι μήκους έως 2,04 μέτρων και αυξημένο προσωπικό χώρο κατά 20%.

Κάθε στούντιο της διακεκριμένης θέσης διαθέτει μια προσωπική οθόνη αφής 46 ιντσών συνοδευόμενη από ακουστικά με δυνατότητα ακύρωσης θορύβου.

Απευθείας στο Άμπου Ντάμπι από Αθήνα με BOEING 787-9 DREAMLINER της Etihad

Η Etihad δεν προσέχει όμως μόνο τους επιβάτες της διακεκριμένης θέσης. Και οι υπόλοιποι ταξιδιώτες στα 271 καθίσματα της οικονομικής θέσης ταξιδεύουν άνετα. Τα καθίσματα  έχουν βελτιωμένη άνεση με προσκέφαλο «σταθερής πτέρυγας» σε κάθε κάθισμα, με ρυθμιζόμενη οσφυϊκή υποστήριξη, με πλάτος καθίσματος περίπου 19 ίντσες, καθώς και προσωπική τηλεοπτική οθόνη 28,2 εκ.    

Ο κ. Remco Althuis Αντιπρόεδρος  Πωλήσεων Ευρώπης της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά:

Πιστεύουμε ότι οι πελάτες μας που ταξιδεύουν από την Αθήνα θα απολαύσουν πραγματικά αυτό που ορίζουμε ως απαράμιλλη άνεση και υπηρεσίες στο Boeing 787-9 Dreamliner. Η πτήση με αυτό το πολύ μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο αεροσκάφος από την Αθήνα συντελεί προκειμένου να ικανοποιήσουμε την αυξανόμενη ζήτηση και προσφέρει σπουδαιότερη ταξιδιωτική εμπειρία για το επιβατικό κοινό.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et