Μικρός ανασχηματισμός. Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Μικρός ανασχηματισμός. Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Μικρός ανασχηματισμός. Αυτή είναι η νέα σύνθεση της κυβέρνησης

Σε ανασχηματισμό με περιορισμένες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα προχώρησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, στον απόηχο των παραιτήσεων των Ράνιας Αντωνοπούλου και Δημήτρη Παπαδημητρίου, μετά το ζήτημα που ανέκυψε με το επίδομα ενοικίου.

Τις αλλαγές του κυβερνητικού σχήματος ανακοίνωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Νέος υπουργός Οικονομίας είναι ο Ιωάννης Δραγασάκης, ο οποίος παραμένει και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης. Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Βίτσας στη θέση του Γιάννη Μουζάλα, τον οποίο, όπως είπε ο κ. Τζανακόπουλος, «ευχαριστεί θερμά ο Πρωθυπουργός για την προσφορά του στο κυβερνητικό έργο».

Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας -στη θέση που άφησε ο κ. Βίτσας- αναλαμβάνει ο Φώτης Κουβέλης, ενώ νέα υφυπουργός Παιδείας ορίζεται η Μερόπη Τζούφη.

Νέος υφυπουργός Εργασίας αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας Αθανάσιος Ηλιόπουλος, ενώ υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, στη θέση του Γεώργιου Βασιλειάδη, τοποθετήθηκε ο Κωνσταντίνος Στρατής.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et