Σκότωσε τον σκύλο μέσα στην αυλή του στα Αβδηρα - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σκότωσε τον σκύλο μέσα στην αυλή του στα Αβδηρα

Σκότωσε τον σκύλο μέσα στην αυλή του στα Αβδηρα

Με το www.zoosos.gr επικοινώνησε ο Μιχάλης Πασσαλής για να καταγγείλει τη δολοφονία του σκύλου του που κάποιος τον σκότωσε χτυπώντας τον στο κεφάλι, ενώ το ζώο βρισκόταν μέσα στην αυλή του σπιτιού του στα Άβδηρα Ξάνθης.

Σύμφωνα με τον κ. Πασσαλή, που δεν κατάφερε να σώσει το ζώο, η κακοποίηση των ζώων – με κάθε τρόπο – σε όλο το νόμο Ξάνθης είναι συστηματική και θεωρεί ότι η δολοφονία του σκύλου του έγινε από κάποιον που θέλει να τον εκδικηθεί για όλα όσα καταγγέλλει για να προστατέψει αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα, τα οποία βρίσκονται στο έλεος αδίστακτων ανθρώπων. Φυσικά ο Τάσος – έτσι είχε ονομάσει το ζώο – δεν είναι το μόνο θύμα στα Άβδηρα. Μόλις την περασμένη Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου ένα από τα αδέσποτα του οικισμού είχε πεθάνει και αυτό από φόλα.

Για τον Τάσο τον οποίο είχε σώσει από τους δρόμους πριν από οκτώ χρόνια και σήμερα έθαψε ο κ. Πασσαλής μας είπε τα εξής: «Πριν από μερικά χρόνια (Μεγάλο Σάββατο του 2010) βρέθηκε στο δρόμο μου αυτό το αδέσποτο σκυλάκι. Ήταν σε κακό χάλι, ένα δέρμα με κόκκαλα στην κυριολεξία.

Χωρίς δεύτερη σκέψη τον υιοθέτησα και τον ονόμασα Τάσο επειδή τον βρήκα λίγες ώρες πριν την Ανάσταση (Αναστάσης – Τάσος) και με αγάπη και φροντίδα τον ανέστησα κυριολεκτικά. Μέρα με την μέρα γινόταν ολοένα και περισσότερο ένα υπέροχο πλάσμα και καταπληκτικός χαρακτήρας και καλός φύλακας. Μου χάρισε και του χάρισα υπέροχες στιγμές για οκτώ ολόκληρα χρόνια.

Μέχρι προχθές το βράδυ που κάποιο παλιοτόμαρο αποφάσισε να του στερήσει τη ζωή. Δυστυχώς όμως για αυτόν δύο ζευγάρια μάτια είδαν την αποτρόπαια πράξη του και σήμερα κατατέθηκε μήνυση εναντίον του και σύντομα θα λογοδοτήσει στην δικαιοσύνη.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΘΑ ΦΟΒΗΘΩ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΩ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΒΔΗΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ…».

Πηγή: zoosos.gr

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.