Σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης μετέτρεψαν το σπίτι τους - Azınlıkça
Ειδήσεις

Σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης μετέτρεψαν το σπίτι τους

Σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης μετέτρεψαν το σπίτι τους

Συνελήφθησαν σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, δύο ημεδαποί, ένας 47χρονος και μία 37χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για καλλιέργεια φυτών κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες διότι εντόπισαν στην κατοχή και στην οικία τους σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας όπου καλλιεργούσαν φυτά κάνναβης και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Αναλυτικότερα, σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου στην οικία τους, εντόπισαν ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου είχαν εγκαταστήσει το σύστημα υδροπονικής καλλιέργειας, αποτελούμενο από ειδικούς λαμπτήρες, αυτοσχέδιους ανακλαστήρες και σύστημα εξαερισμού, εντός του οποίου καλλιεργούσαν τέσσερα φυτά κάνναβης, ύψους από 0,6 έως 1 μέτρου.

Σε εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης μετέτρεψαν το σπίτι τους

Επίσης, στο εσωτερικό του σπιτιού βρέθηκαν, δύο νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 23,9 γραμμαρίων, μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη και σπόρους κάνναβης, βάρους 2,6 γραμμαρίων και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο με ακατέργαστη κάνναβη αναμειγμένη με καπνό. Επιπλέον, στην κατοχή του 47χρονου εντόπισαν τρία αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμειγμένη με καπνό.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

τέσσερα φυτά κάνναβης

εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας φυτών κάνναβης (χρονοδιακόπτες, λαμπτήρες, θερμόμετρο – υγρασιόμετρο, ανακλαστήρες, ανεμιστήρας κ.α.)

23,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης

2,6 γραμμάρια ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης με σπόρους κάνναβης

τέσσερα αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη αναμειγμένη με καπνό

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et