Επίδομα σε όσους δεν μπορούν να βγουν στην σύνταξη λόγω χρεών - Azınlıkça
Ειδήσεις

Επίδομα σε όσους δεν μπορούν να βγουν στην σύνταξη λόγω χρεών

Επίδομα σε όσους δεν μπορούν να βγουν στην σύνταξη λόγω χρεών

Τη συμβολή που έχει η σταθεροποίηση του δημόσιου συστήματος κοινωνικής ασφάλισης και η ανάπτυξή του, σε τοπικό και σε εθνικό επίπεδο για την κοινωνία και την οικονομία, σημείωσε ο υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστάσιος Πετρόπουλος, μιλώντας στην Πάτρα, στο 9ο Περιφερειακό Συνέδριο για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση στη Δυτική Ελλάδα.

Ο υφυπουργός υπογραμμίζοντας τα θετικά αποτελέσματα του πρώτου χρόνου λειτουργίας του ΕΦΚΑ, ανακοίνωσε την ανάπτυξη σημείων εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων σε όλα τα ΚΕΠ της περιφέρειας καθώς και την καταβολή των προνοιακών παροχών σε όσους στερούνται τη σύνταξη λόγω οφειλής.

Σε σχέση με την πορεία του Ασφαλιστικού, τη νέα ρύθμιση των οφειλών και ειδικά για τη Δυτική Ελλάδα, ο υφυπουργός σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα 777,3 εκ. ευρώ καθαρή αύξηση πλεονάσματος στον ΕΦΚΑ, αντί προϋπολογισμένου ελλείμματος 765 εκ. ευρώ. Θετική απόκλιση 1,5 δις μέσα σε μια χρονιά. Αυτό δείχνει ότι ο σχεδιασμός για την ανάπτυξη της κοινωνικής ασφάλισης έχει θετικά αποτελέσματα ήδη από τον πρώτο χρόνο».

Την καταβολή επιδόματος σε όσους δεν μπορούν να βγουν στη σύνταξη λόγω χρεών που έχουν στα Ταμεία τους προανήγγειλλε ο υφυπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων κ. Πετρόπουλος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et