Κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 9χρονης. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους - Azınlıkça
Ειδήσεις

Κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 9χρονης. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας 9χρονης. Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

Την οδό της δικαιοσύνης φαίνεται να παίρνει η υπόθεση επίθεσης σε βάρος ενός μικρού κοριτσιού από έναν 19χρονο στην Κομοτηνή με σκοπό να την θωπεύσει.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου. Ο 19χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του “Χ” επιχείρησε να θωπεύσει ένα 9χρονο κορίτσι σε εσωτερικό πολυκατοικίας. Όμως οι φωνές του μικρού παιδιού κινητοποίησαν τον πατέρα της, ο οποίος  έτρεψε σε φυγή τον δράστη.

Από τη στιγμή που ειδοποιήθηκε η αστυνομία, η σύλληψη του νεαρού ήταν θέμα χρόνου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές συνελήφθη στα πλαίσια του αυτοφώρου και παρέμεινε υπό κράτηση, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το γεγονός ότι ο 19χρονος αναγνωρίστηκε τόσο από το μικρό κορίτσι όσο και από τον πατέρα της, συνετέλεσε στον άμεσο σχηματισμό δικογραφίας.

Ο 19χρονος οδηγήθηκε ενώπιων του ανακριτή στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε βάρος του ασκήθηκε δίωξη, ενώ αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et