Τρία νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Κομοτηνής - Azınlıkça
Ειδήσεις

Τρία νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Κομοτηνής

Τρία νέα απορριμματοφόρα στον Δήμο Κομοτηνής

Στην ανανέωση του στόλου στην Υπηρεσία Καθαριότητας με τρία νέα απορριμματοφόρα, προχωράει ο Δήμος Κομοτηνής.

Το δημοτικό συμβούλιο στη συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου ενέκρινε τη διενέργεια ηλεκτρονικού ανοικτού διεθνή διαγωνισμού για την ανάδειξη προμηθευτή για την προμήθεια 3 απορριμματοφόρων τύπου πρέσας ποσού 598.920 ευρώ με ΦΠΑ.

Ο Δήμος διαθέτει ίδιους πόρους για την αγορά των οχημάτων, με τον αντιδήμαρχο Οικονομικών Δημήτρη Πολιτειάδη να λέει “είχαμε πει ότι όλα τα διαθέσιμα χρήματα τα οποία με την πάροδο ετών έχουν δημιουργηθεί, θα αξιοποιηθούν προς το όφελος των δημοτών. Ξεκινάμε αυτό που είπαμε στην πράξη αγοράζοντας 3 απορριμματοφόρα για να ανανεώσουμε το στόλο. Σήμερα υπάρχουν αυτοκίνητα τα οποία είναι γερασμένα, είναι εικοσαετίας.

Η προμήθεια αυτών των οχημάτων θα έχει όφελος και για την παροχή υπηρεσιών προς τους δημότες αλλά παράλληλα και για την ασφάλεια των εργαζομένων”.

Η πολιτική αξιοποίησης των διαθέσιμων χρημάτων θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, ούτως ώστε με την πάροδο των ετών και βήμα- βήμα  να ανανεώσουμε τον στόλο των απορριμματοφόρων, τονίζει ο αντιδήμαρχος.

Τα απορριμματοφόρα νέας τεχνολογίας θα έχουν μικρότερη κατανάλωση και θα είναι πιο ασφαλή για τους εργαζόμενους που επιβαίνουν σε αυτά και απασχολούνται στην αποκομιδή απορριμμάτων.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et