Λήστεψαν Αφγανό μετανάστη στη Θράκη! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Λήστεψαν Αφγανό μετανάστη στη Θράκη!

Λήστεψαν Αφγανό μετανάστη στη Θράκη!

Εξιχνιάστηκε άμεσα, έπειτα από μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, ληστεία που σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας σε βάρος 21χρονου υπηκόου Αφγανιστάν, σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας συνελήφθησαν στο Διδυμότειχο, από τους παραπάνω αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, τρία αδέρφια, ηλικίας 24, 21 και 20 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Δευτέρας ο 21χρονος Αφγανός κατήγγειλε σε αστυνομική υπηρεσία ότι το ίδιο πρωί, ενώ κινούταν πεζός σε αγροτική περιοχή του Διδυμοτείχου, τέσσερις άγνωστοι δράστες, με την χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Μετά την καταγγελία του περιστατικού, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών, οι οποίοι κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποίησαν, κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις από τους δράστες.

Επισημάνεται ότι ο 21χρονος Αφγανός τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας, πριν τη ληστεία σε βάρος του, είχε εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα από την Τουρκία, μέσω του ποταμού Έβρου, όποτε συνελήφθη για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμού του τέταρτου δράστη.

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.