Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού! - Azınlıkça
Ειδήσεις

Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού!

Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού !

Ενώπιον μιας έκπληξης βρέθηκαν οι υπεύθυνοι στο Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης, κατά την παραλαβή των αιτήσεων για τη θέση της Βασίλισσας του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού 2018.

Εκτός από τις 52 κοπέλες που κατέθεσαν αίτηση για τη θέση βρέθηκε και μια αίτηση ενός άνδρα. Μάλιστα ήταν αρκετά τυπικός καθώς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με το Κέντρο Πολιτισμού για να επιβεβαιώσει ότι έλαβαν το mail του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Στην αίτησή του εξηγεί ότι ο  ίδιος δεν θεωρεί σωστό να γίνεται πρόσκληση μόνο για Βασίλισσα του Καρναβαλιού και ο ίδιος προτείνει τον εαυτό του για τη θέση του Βασιλιά. Πρόκειται για άνδρα περίπου 51 ετών από τη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος στη φωτογραφία που έστειλε δείχνει να είναι “η ψυχή του πάρτυ”. Με χιουμοριστικό τρόπο έγραψε “και τους άντρες μάνα του γέννησε”.

Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού !

Λίγα λεπτά μετά το ρεπορτάζ για την υποψηφιότητα ενός άνδρα για τη θέση του Βασιλιά αντί της Βασίλισσας, ο ίδιος ο υποψήφιος επικοινώνησε με το Xanthi2.gr για να μοιραστεί στις σκέψεις του και να αποκαλύψει την ταυτότητά του.

Πρόκειται για μια πολύ γνωστή φυσιογνωμία της Θεσσαλονίκης, τον “Πειρατή” που βρίσκεται κάτω από το Λευκό Πύργο και εμφανίζεται συχνά στα κοινωνικά δίκτυα.

Όπως σημειώνει έκανε την αίτηση γιατί θεωρεί ότι πρέπει και οι άντρες να έχουν την ευκαιρία να γίνουν βασιλιάδες του Καρναβαλιού και έχει ένα συγκεκριμένο σχέδιο στο μυαλό του. Όπως λέει, φαντάζεται τον εαυτό του σε ένα άρμα να μοιράζει το “θησαυρό” του πειρατή αλλά θα ήθελε να είναι για αρκετές μέρες στην πόλη και να προτείνει μια σειρά από δραστηριότητες που θα μπορούσε να κάνει για να προωθήσει το θεσμό. Μεταξύ άλλων να επισκεφτεί τα σχολεία, το Νοσοκομείο, ιδρύματα με παιδιά και πολλά άλλα μέρη και θα είναι στη διάθεσή όλων για να μεταφέρει το κλίμα του καρναβαλιού,  όπου μπορεί.

Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού !

Άντρας έκανε αίτηση για Bασιλιάς του Καρναβαλιού !

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.