Καζάκου: Χωρίς θέρμανση 7 σχολεία και 2.100 μαθητές στην Κομοτηνή - Azınlıkça
Ειδήσεις

Καζάκου: Χωρίς θέρμανση 7 σχολεία και 2.100 μαθητές στην Κομοτηνή

Καζάκου: Χωρίς θέρμανση 7 σχολεία και 2.100 μαθητές στην Κομοτηνή

Σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες και σε ακατάλληλες συνθήκες κλήθηκαν να κάνουν μάθημα τις δύο τελευταίες μέρες εκπαιδευτικό προσωπικό και μαθητές σε επτά σχολικές μονάδες της Β/θμιας Εκπαίδευσης στον Δήμο Κομοτηνής, όπως αναφέρει στην ανακοίνωση της η Φελίνα Καζάκου.

Αναλυτικά, η επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Εμείς… η πόλη» αναφέρει τα εξής:

«Η αδυναμία προμήθειας πετρελαίου θέρμανσης των Σχολικών Μονάδων της Β’ Βάθμιας Εκπαίδευσης, στο Δήμο Κομοτηνής, έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Πρόκειται για ένα μείζον θέμα, που ταλαιπωρεί τις τελευταίες δυο μέρες την σχολική και όλη την τοπική κοινότητα.

Σε επικοινωνία που είχα με την Διευθύντρια της Β Βάθμιας Εκπαίδευσης και σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που είχαμε σήμερα στις 24/1, επτά σχολεία του Δήμου Κομοτηνής δεν είχαν θέρμανση, με αποτέλεσμα μαθητές και εκπαιδευτικό προσωπικό κλήθηκαν να βρίσκονται σε παγωμένες αίθουσες, σε ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες κα σε ακατάλληλες συνθήκες.

Καθώς το πρόβλημα τείνει να γίνει μεγαλύτερο εντός των επόμενων ημερών αν δεν υπάρξει άμεση παρέμβαση ζήτησα με επιστολή μου προς τον Δήμαρχο κο Πετρίδη και τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής να προβούν σε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες και να λάβουν άμεσα όλα εκείνα τα μέτρα προκειμένου να δοθεί άμεσα λύση στο πρόβλημα.

Πρότασή μας είναι εφόσον και δύναται να υπάρξει λύση στο πρόβλημα, να διακοπή η λειτουργία των αντίστοιχων Σχολικών Μονάδων».

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et