Απρόθυμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Ξάνθης - Azınlıkça
Ειδήσεις

Απρόθυμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Ξάνθης

Απρόθυμοι για κινητοποιήσεις οι αγρότες της Ξάνθης

Σβηστές παραμένουν και έτσι θα παραμείνουν οι μηχανές των τρακτέρ των αγροτών της Ξάνθης και όλης της ΑΜΘ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ειδικότερα κάποιοι σύλλογοι όπως του Αιγείρου καθώς επίσης και ο σύλλογος της Καλλίστης Ροδόπης δήλωσαν ότι θα συμμετάσχουν σε κινητοποιήσεις που αποφάσισε η πανελλαδική επιτροπή των αγροτών που συνεδρίασε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου, σε διευρυμένη σύνθεση, στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας όταν αυτές ανακοινωθούν επίσημα. Να σημειώσουμε πως η απόφαση της επιτροπή είναι να στηθούν μπλόκα σε κομβικά σημεία σε όλη την Ελλάδα από τις 22 ως τις 28 Ιανουαρίου.

Απρόθυμοι οι αγρότες της Ξάνθης

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του συλλόγου αγροτών Ξάνθης κ. Κώστας Δαλάτσης, οι αγρότες της Ξάνθης δεν είναι διατιθεμένοι να συμμετάσχουν σε καμιά κινητοποίηση όπως άλλωστε δεν το έκαναν και πέρσι. Και αυτό – όπως εξηγεί – δεν σημαίνει ότι έχουν λυθεί τα προβλήματά τους, αυτά που τους έκαναν να βγουν στους δρόμου πρόπερσι αλλά ότι δεν πιστεύουν ότι μ’ αυτόν τον τρόπο θα λυθούν και νιώθουν απογοητευμένοι από το αποτέλεσμα όλων των κινητοποιήσεων.

Μαριάννα Ξανθοπούλου – Εμπρός

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et

About author

Articles

Editor-in-Chief of Azınlıkça. Journalist and podcaster based in Komotini, covering Thrace, Greece and Cyprus.