Γέμισε με κλέφτες η Κομοτηνή! Κρύφτηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της - Azınlıkça
Ειδήσεις

Γέμισε με κλέφτες η Κομοτηνή! Κρύφτηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της

Γέμισε με κλέφτες η Κομοτηνή! Κρύφτηκε στην τουαλέτα του σπιτιού της

Από διώροφη οικοδομή, όπου και στο παρελθόν είχε σημειωθεί κρούσμα κλοπής, έρχεται το τελευταίο περιστατικό δράσης κλεφτών στην Κομοτηνή.

Έρχεται για να προστεθεί στη μακρά λίστα με τις κλοπές, τετελεσμένες και μη, που σημειώνονται στην πόλη μας και έχουν ανησυχήσει τους πολίτες.

Ήταν λίγο μετά τις 7 το πρωί όταν άγνωστοι, επιχείρησαν να εισέλθουν σε διαμέρισμα δευτέρου ορόφου σε πολυκατοικία στην περιοχή της Πλάκας.

Οι δράστες φαίνεται να είχε θέσει υπό παρακολούθηση τη συγκεκριμένη οικοδομή, αφού εισήλθαν σε αυτή όταν ένοικοι της πολυκατοικίας αναχώρησαν λίγο πριν της 7 το πρωί από τα σπίτια τους με προορισμό τη δουλειά τους. Δέκα λεπτά μετά την αναχώρηση των ενοίκων μπήκαν στην οικοδομή οι άγνωστοι δράστες παραβιάζοντας καταρχήν την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας. Βέβαια δεν υπολόγισαν, ούτε φάνηκε, αρχικά, να τους απασχολεί, ότι δεν αποχώρησε το σύνολο των ενοίκων από τα διαμερίσματα.

Οι άγνωστοι δράστες κατευθύνθηκαν σε διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου και επιχείρησαν να εισέλθουν σε αυτό από την κεντρική είσοδο. Χρησιμοποίησαν διαρρηκτικά εργαλεία και έκαναν με αυτά θόρυβο. Χάρη στο θόρυβο που προκλήθηκε η ένοικος του σπιτιού, από όπου είχε αποχωρήσει μόνο ο σύζυγός της για τη δουλειά, ξύπνησε.

Όταν αντιλήφθηκε ότι κάποιος προσπαθεί να παραβιάσει την είσοδο και να μπει στο σπίτι της, έσπευσε να  κρυφτεί μέσα στην τουαλέτα κλειδώνοντας την πόρτα. Πήρε μαζί της και το κινητό της και τηλεφώνησε στον σύζυγο, ο οποίος την συμβούλεψε να κάνει φασαρία, μήπως τυχόν οι επίδοξοι διαρρήκτες τρομοκρατηθούν και φύγουν. 

Η συμβουλή του συζύγου απέδωσε και οι άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή χωρίς να ολοκληρώσουν το έργο τους. Να σημειωθεί ότι κλέφτες είχαν “επισκεφτεί” ξανά την συγκεκριμένη οικοδομή αφαιρώντας από την πυλωτή ένα σταθμευμένο μηχανάκι.

Η ανησυχία στους πολίτες από την αύξηση κλοπών στην Κομοτηνή είναι έκδηλη, καθώς το παραπάνω περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά παρόμοιων που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο χρονικό διάστημα στην πόλη μας.

Είναι ενδεικτικό ότι γίνεται ανάρτηση προειδοποιητικών πινακίδων σε πολυκατοικίες, προκειμένου οι ένοικοι να κλειδώνουν οι πόρτες. Μάλιστα την πρακτική αυτή εφαρμόζουν όχι μόνο στις εισόδους των πολυκατοικιών, αλλά ακόμα και στις εισόδους περιφραγμένων πυλωτών. Είναι άλλωστε συχνό το φαινόμενο οι κλέφτες να αφαιρούν αντικείμενα των ενοίκων που φυλάσσονται σε πυλωτές, από οχήματα, αυτοκίνητα και δίκυκλα, μέχρι ποδήλατα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Πηγή: Χρόνος

”Google

Azınlıkça'yı Google Haberlerde takip et

Azınlıkça'yı Facebook'ta takip et

Azınlıkça'yı Twitter'da takip et